melih ismail
Üye
Coffeenutzdan tadım yapıp beğendiğiniz kahveler için yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkür ederimEtiyopya Adado Grade 1 i tavsiye edebilirim hocam. İçtiğim diğer kahveleri stoklarında kalmamış. Ama el salvador kahvesini de denerdim sizin yerinizde olsam. Pacamara varyetesi. Çok ilginç ve keyifli kahveler çıkabiliyor bu varyeteden.
Beğenen çok bu kahveyi almak şart olduAdado Günün kahvesinde şöyle bir gönderi de paylaşmıştım:
Günün Kahvesi
Kahve: Kenya Kii AA Kavurma: Orta Kavuran: Kronotrop Roasters Delter Coffee Press Comandante 22 Klik Demleme 200gr su Kullanılan su: Buzdağı Ph: 7.1 14 gr kahve Demleme sıcaklığı 93 derece demleme 2:00 Bardak: Zwilling 200cc https://www.instagram.com/stories/__evrenunal__/?hl=trwww.kahvekulubu.net
Coffeenutzdan tadım yapıp beğendiğiniz kahveler için yorumlarınızı bekliyorum
wachu muYeni kahveleri var, ama daha deneyemedim. Haberiniz olsun. Sitede gördüm.
Adado yu ben de beğenmiştim. Günün kahvesi ve instagramda paylaşmıştım sanırım.
Türk kahvesi için nasıldı el Salvador ?Adado'yu çok beğenmiştim açıkçası. El Salvador çekirdeğini Kungpow'dan denedim, aynı çekirdek olduğunu varsayıyorum (çiftlikten varyeteye kadar her şey aynı), V60'a yakıştırdım diyemem. Kungpow kavrumu ve önerisi Türk Kahvesi'ydi tabi, o da ayrı. Nutz kavrumu nasıldır bilemem.
Türk kahvesi için nasıldı el Salvador ?
wachu mu
Paraya kıyıp alamadık ki immersionCezve yok bende, eski Türk Kahvesi Şampiyonu Koray Erdoğdu'nun deyişiyle, "insan eline en yakın olan" makine Okka var...
Açıkçası çok beğenmiştim! Dediğim gibi V60'a gitmeyebilir, ama immersion'a gider
Toplu alıma katılamamıştım denemekte fayda var inşallah Boxx yAda montag veya kungpowdan toplu alım olurwachu pikaçu var ayrıca toplu alım yaparken mevcut olmayan 2-3 çekirdek daha var.