- Konum
- Anadolu Yakası
- İsim
- Levent
Şubat ayı kahvekulübü toplu alımını yaptığımız firma için bu başlığı açmak istedim. Kendiler sektörde eski bir firma ve şu anda İstanbul ve İzmir de faaliyet göstermekteler. Kavurucuları Ömer Aydın.
Degassing Süresi: En az 6-7 gün olarak tavsiye ediyorlar. Örneğin Guatemala ve Etiyopyanın rakımlar yüksek ve kavurmalar daha açık olduğundan bu süreyi biraz daha uzatabiliriz dediler. Tabi bu sizin de sabrınıza bağlı
Guatemela Finca Queljina Microlot 87
- Guatemela Finca Queljina Microlot 87
- Etiyopya Yirgacheffe Adado Grade 89
- Brazil Serra Das Araras 86
Degassing Süresi: En az 6-7 gün olarak tavsiye ediyorlar. Örneğin Guatemala ve Etiyopyanın rakımlar yüksek ve kavurmalar daha açık olduğundan bu süreyi biraz daha uzatabiliriz dediler. Tabi bu sizin de sabrınıza bağlı
Guatemela Finca Queljina Microlot 87
- V60 tarifi: oran 1:15, süre 2:40, derece 92
- V60 dışında espresso ve Türk kahvesinde de iyi sonuçlar aldık diye ekledi. Türk kahvesi sevenlerin deneyip yorumlarını iletmesini rica etti.
- V60 tarifi: oran 1:15, süre 2:40, derece 92, sürekli döküş
- V60 tarifi: oran 1:14, süre 2:30, derece 93
- V60 dışında espresso ve Türk kahvesinde çikolata sevenler için tercih edilebilir dedi.
Son düzenleme: