- Konum
- İstanbul
- İsim
- Suat
Daha fazla
- İsim
- Suat
- Espresso Makinesi
- Lelit Bianca
- Değirmen
- Niche, Comandante
- Ekipmanlar
- V60, Chemex, Kalita, Melodrip
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- istanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- gaziosmanpaşa
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- taksim
Kenya yöresine ait kahvelerin karakteristik özelliklerini paketlerde bulabilecek misiniz bakalım. Anketimize cevap vermeyi unutmayın.
Lütfen kahve poşet numarası belirtmeden yorumunuzu yazdıktan sonra spoiler butonu içinde poşet numarasını yazın.
Kijani Kiboko, Afrika güneşi altında kurutulmuş, tam yıkanmış özel bir kahvedir. Bu kahve, ülkedeki kahve plantasyonlarının
% 30'unu oluşturan küçük kahve çiftlikleri tarafından yetiştirilmektedir. Yetiştirildiği Nyeri, Kenya'nın kalbinde, muhteşem Kenya
Dağı ile Büyük Rift Vadisi arasında yer almaktadır. Bu bölge, ülkedeki en iyi kahveyi üretmekle ünlüdür.
Bu şekilde, fincanda hoş bir siyah frenk üzümü, böğürtlen ve limon kabuğu aroması ile iyi dengelenmiş ve karmaşık bir kahvenin
tadını çıkarabilirsiniz.
Bölge:Nyeri
Tür:Arabica
Varyete:Ruiru11, SL28, SL34
Yükseklik:1600-2000m
Hasat:Elle toplama
İşlem:Tam yıkanmış
Tadım notları: Frenk üzümü, böğürtlen, limon kabuğu
Lütfen kahve poşet numarası belirtmeden yorumunuzu yazdıktan sonra spoiler butonu içinde poşet numarasını yazın.
Kijani Kiboko, Afrika güneşi altında kurutulmuş, tam yıkanmış özel bir kahvedir. Bu kahve, ülkedeki kahve plantasyonlarının
% 30'unu oluşturan küçük kahve çiftlikleri tarafından yetiştirilmektedir. Yetiştirildiği Nyeri, Kenya'nın kalbinde, muhteşem Kenya
Dağı ile Büyük Rift Vadisi arasında yer almaktadır. Bu bölge, ülkedeki en iyi kahveyi üretmekle ünlüdür.
Bu şekilde, fincanda hoş bir siyah frenk üzümü, böğürtlen ve limon kabuğu aroması ile iyi dengelenmiş ve karmaşık bir kahvenin
tadını çıkarabilirsiniz.
Bölge:Nyeri
Tür:Arabica
Varyete:Ruiru11, SL28, SL34
Yükseklik:1600-2000m
Hasat:Elle toplama
İşlem:Tam yıkanmış
Tadım notları: Frenk üzümü, böğürtlen, limon kabuğu
Son düzenleme: