- Konum
- İstanbul
- İsim
- Suat
Daha fazla
- İsim
- Suat
- Espresso Makinesi
- Lelit Bianca
- Değirmen
- Niche, Comandante
- Ekipmanlar
- V60, Chemex, Kalita, Melodrip
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- istanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- gaziosmanpaşa
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- taksim
Kahveler üyelere ulaşmaya başladı sizce hangi paket bu kahveye ait?
Lütfen kahve poşet numarası belirtmeden yorumunuzu yazdıktan sonra spoiler butonu içinde poşet numarasını yazın.
San Jose'nin dağlık bölgesinde, deniz seviyesinden 1.550 metre yükseklikte, Marcala'ya 20 km uzaklıkta yer alan Finca
Liquidambar, seçkin özel kahve üretim bölgelerinden birinde yer almaktadır. Yüz yıldan fazla bir süredir çiftlik González - Carrillo
ailesi tarafından işletilmektedir. Finca Liquidambar, karlı ve sürdürülebilir organik tarımın bölgedeki temsilcisidir, kalite ve
ekolojik dengenin şekillendirdiği ürünler üretir. Yeni nesil deneysel işleme yöntemlerinden anaerobic fermente yöntemiyle
işlenen bu kahve size çok farklı bir Honduras kahve deneyimi yaşatacak.
Bölge:San Jose, La Paz Marcala
Tür:Arabica
Varyete:Yellow Bourbon
Yükseklik:600
Hasat:Elle toplama
İşlem:Honey – Anaerobic fermente
Tadım notları: Şeker kamışı, ananas, mango
Lütfen kahve poşet numarası belirtmeden yorumunuzu yazdıktan sonra spoiler butonu içinde poşet numarasını yazın.
San Jose'nin dağlık bölgesinde, deniz seviyesinden 1.550 metre yükseklikte, Marcala'ya 20 km uzaklıkta yer alan Finca
Liquidambar, seçkin özel kahve üretim bölgelerinden birinde yer almaktadır. Yüz yıldan fazla bir süredir çiftlik González - Carrillo
ailesi tarafından işletilmektedir. Finca Liquidambar, karlı ve sürdürülebilir organik tarımın bölgedeki temsilcisidir, kalite ve
ekolojik dengenin şekillendirdiği ürünler üretir. Yeni nesil deneysel işleme yöntemlerinden anaerobic fermente yöntemiyle
işlenen bu kahve size çok farklı bir Honduras kahve deneyimi yaşatacak.
Bölge:San Jose, La Paz Marcala
Tür:Arabica
Varyete:Yellow Bourbon
Yükseklik:600
Hasat:Elle toplama
İşlem:Honey – Anaerobic fermente
Tadım notları: Şeker kamışı, ananas, mango
Son düzenleme: