- İsim
- Suat
Daha fazla
- İsim
- Suat
- Espresso Makinesi
- Lelit Bianca
- Değirmen
- Niche, Comandante
- Ekipmanlar
- V60, Chemex, Kalita, Melodrip
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- istanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- gaziosmanpaşa
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- taksim
Kahvenin özellikleri ve tadım notları aşağıdaki gibidir. Sizce hangi paket bu kahveye ait?
Lütfen kahve poşet numarası belirtmeden yorumunuzu yazdıktan sonra spoiler butonu içinde poşet numarasını yazın.
Bu kahve, her biri yaklaşık 2 hektar araziye sahip 600 küçük üreticiden gelmektedir. 1800-2200m irtifada yetişen olgun
çekirdekler toplanarak Chelelektu işleme tesisine gelmekte ve kontrol, derecelendirme sonrası Afrika yataklarında özenle
kurutulmaktadır. 2010 yılında kurulmuş bu tesis 2014 yılında yapılan yenileme çalışmalarıyla dikkat çekmiş, günümüzde son
derece kaliteli kahvelere ev sahipliği yapmaktadır.
Bölge:Yirgacheffe
Tür:Arabica
Varyete:Ethiopian heirloom
Hasat:Elle toplama
Yükseklik:1800-2200m
İşlem: Doğal yöntem (Naturel)
Tadım Notları: Yeşil çay, limon, şeftali, şarabımsı
Lütfen kahve poşet numarası belirtmeden yorumunuzu yazdıktan sonra spoiler butonu içinde poşet numarasını yazın.
Bu kahve, her biri yaklaşık 2 hektar araziye sahip 600 küçük üreticiden gelmektedir. 1800-2200m irtifada yetişen olgun
çekirdekler toplanarak Chelelektu işleme tesisine gelmekte ve kontrol, derecelendirme sonrası Afrika yataklarında özenle
kurutulmaktadır. 2010 yılında kurulmuş bu tesis 2014 yılında yapılan yenileme çalışmalarıyla dikkat çekmiş, günümüzde son
derece kaliteli kahvelere ev sahipliği yapmaktadır.
Bölge:Yirgacheffe
Tür:Arabica
Varyete:Ethiopian heirloom
Hasat:Elle toplama
Yükseklik:1800-2200m
İşlem: Doğal yöntem (Naturel)
Tadım Notları: Yeşil çay, limon, şeftali, şarabımsı
Son düzenleme: