• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeebou

Üst menüde "Toz" görünce "Nası yani, kristal, meth?" diye düşündüm bi an :)

1594550821109.png

Sattıkları kahveler uniqua'nın kahveleri ve uniqua'nın kendisinden daha pahalıya satıyorlar. Bu kavurucuyu denemedim ancak alınacaksa uniqua.com.tr'den alınması daha mantıklı.

Uniqua nasıl peki bilginiz var mı? Fiyatları fena durmuyor.

Sanırım pek hareketli bir başlık değil ve alışveriş yapan da pek yok gibi buradan. Konchero ısı ayarlı kettle'ı en uygun burada gördüm, galiba sipariş geçeceğim. :unsure:

Barcha marka yüklü üretim yapan bi firma esperro ankaradan çekilince yerine açıldılar öğrendiğim kadarı ile o firma serileri o kadarda başarılı değil. Ama kendi etiketi bulunan ürünlerde o kadar güven vermedi açıkçası

Geri