• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee with April-Tim Wendelboe - Tim Wendelboe - Coffee with COVID-19 Podcast Episode 2

orkunustel

Üye
İsim
Orkun Üstel
Selamlar herkese,

Bir önceki konuda bahsettiğim Patrik Rolf'un Covid 19'un kahve sektörüne etkilerini, sektör önderlerinin bu mücadeledeki stratejilerini konuştuğu seri devam ediyor. Bu bölüm Tim Wendelboe ile. Konuştukları konular içerisinde Talks with Coffee People'da da Tim ile konuştuğumuz yeşil çekirdek alım süreçleri ve firmaların bu dönemdeki alımları konusunda yaptıkları da Tim'in gözünden cevaplaması için sorulmuş. Önemli konu çünkü Gilberto Baraona'yla (huzur içinde uyusun.) Tim konuştuğunda bazı ihracat firmalarının, kavurmacıların alımlarından son anda vazgeçtiği ve hasadı yapılmış kahvenin bundan dolayı ürün fiyat bazında hem çiftçiye hem sektöre zorluk yaşattığını konuşmuştu Tim.

Süreci görmek, gözlemlemek adına faydası olacağına inanıyorum.

İyi seyirler.

aha tw, aliriz bir dal.
patrik kardesin el hareketleri bitiryor beni, yapma su hareketleri kardesim 'konsantrasyon' olamiyorum

Geri