• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Coffee with April-Sasa Sestic - Ona & Project Origin - Coffee with COVID-19 Podcast Episode 1

orkunustel

İyi Bilinen Üye
İsim
Orkun Üstel
Daha fazla  
İsim
Orkun Üstel
Espresso Makinesi
La Marzocco Mini, Linea Classic, Linea PB, Strada EP, Modbar, Mavam, Steam
Değirmen
Mazzer Robur, Kony, Victoria Arduino Mythos 1, Anfim Scody 2, Mahlkönig EK43, K30, Peak, Comandante
Ekipmanlar
V60, Kalita, Clever, Acaia Tartı, Comandante Değirmen, Bonavita Kettle
Uzun da karanlık da olsa günümüzle alakalı bir konu, sektörün virüse karşı nasıl reaktif senaryolarla mücadele etmeye çalıştığını göstermek açısından Patrik Rolf çok güzel bir seriye başladı. Paylaşma gereği duydum çünkü hem Kovid yasakları başlayıp kafeler kapandığında Talks with Coffee People serimi başlatmamda bana ilham kaynağı olan Patrik Rolf'un Youtube kanalı projesi öncesinde yaptığı Soundcloud podcast'leriydi ve o podcast'ler de fikir ve vizyon kazandırma açısından çok verimli podcast'lerdi. Bu yayın serisiyle beraber yine sektörden çok önemli insanlarla Kovid'e karşı firma, üretim stratejilerini, görüşlerini paylaşıyor Patrik bizlerle.

Günümüz kahve sektörünü anlamak açısından çok faydası olacağına inandığım için paylaşıyorum.

İyi seyirler.