• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Shop İçin Bütün Kahve Ekipmanları

KEF Endüstriyel

Yeni Üye
Firma
KEF Endüstriyel
Daha fazla  
Espresso Makinesi
WEGA - Urban, Wbar, Polaris, Pegaso, IO, Lunna, CIO, EMA, WELA
Değirmen
EUREKA - Helios 65, Helios 80, Zenith 65 Neo, Atom Spec. 75, Drogheria MCD4, Mignon Filtro, Specialita, Perfetto. CUNILL - Tron on Demand, Tranquilo 2
Firma
KEF Endüstriyel
Ekipmanlar
Bir coffee shopta olabilecek bütün ekipmanlar.
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul, Kocaeli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ataşehir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Gebze
Merhabalar,
Bu kulübü bulduğuma çok sevindim. Çünkü hem kahve alanında daha fazla bilgi edinmek hem de mevcut olan bilgilerimi kulüpteki arkadaşlara aktarmak istiyorum.

Ağırlıklı olarak coffee shop yapan endüstriyel mutfak sektöründeki özel bir şirkette çalışıyorum. Türkiye'nin ilk ve tek filtre kahve makinesi üreticisiyiz. İtalya'dan Wega marka espresso makinesi ve Eureka marka kahve değirmenlerini getiriyoruz. Bunun yanında hızlı pişirici fırınlar, buz makineleri, bar blenderlar, katı meyve pressi vb makinelerini ithal etmekteyiz ve teşhir dolapları üretimi de yapmaktayız. Bu markalar ve coffee shop için gerekli bir çok markanın Türkiye distribütörüyüz.

Özet olarak coffee shop için gerekli makine ve ürünleri ya kendimiz üretiyoruz ya da yurtdışında işin merkezindeki üreticilerden ülkemize getiriyoruz. Daha sonra sizlere ithal edip Türkiye ve 15 ülkeye distribütörlüğünü yaptığımız makinelerimizi direkt 1.elden aktarıyoruz.

Türkiye'nin bütün bölgelerinde teknik servislerimiz vardır. İsveç'ten, Almanya'dan, Brezilya'dan özel mühendis ve şefler getirerek her 6 ayda bir veya her yıl teknik servislerimize eğitim vermekteyiz.

Bu eğitim için Türkiye'nin bütün bölgelerindeki teknik servislerimizi showroomumuzda bir araya getirerek aynı anda eğitim almasını sağlıyoruz. Çünkü sizlere kaliteli ve hızlı bir teknik servis ağı saklamak istiyoruz.

Eğer aranızda bir coffee shop açmayı düşünen arkadaşlar varsa onlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Instagram adresimiz: kef_endustriyel dilerseniz Instagramdan dilerseniz buradan mesaj atabilirsiniz veya aekici@kef.com.tr'ye mail de atabilirsiniz. Elimden geldiğince herkese yardımcı olmak isterim.
Bilgi: Sadece kahve dükkanında olan ekipmanları satıyoruz maalesef kahve satmıyoruz.

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz. Kef endüstriyel forumca tanınan bir firma. Daha önce toplu alımlarda da bulunuldu firmanızdan.

Coffee shop deyince insanın aklına Amsterdam'daki kenevir içilen mekanlar geliyor arkadaşlar haklısınız. Coffee shop, kahve dükkanı yerine kullanılmış, kafa karışıklığı normal. Burada, bildiğimiz kahve dükkanlarından bahsedilmiş, hani kafe gibi olanlar. (Bkz. sunny side up)

Hoşgeldiniz. Kef endüstriyel forumca tanınan bir firma. Daha önce toplu alımlarda da bulunuldu firmanızdan.
Hoşbuldum teşekkürler. Evet burada bizimle çalışan çok fazla arkadaşımız var sağolsunlar bizleri de tanıtmışlar. Ben de artık forumda olarak hem kahve kültürü hakkında bilgilenmek hem de yardımcı olabileceğim insanlarla tanışmak istiyorum. Tekrardan teşekkürler :)

Coffee shop deyince insanın aklına Amsterdam'daki kenevir içilen mekanlar geliyor arkadaşlar haklısınız. Coffee shop, kahve dükkanı yerine kullanılmış, kafa karışıklığı normal. Burada, bildiğimiz kahve dükkanlarından bahsedilmiş, hani kafe gibi olanlar. (Bkz. sunny side up)
Merhaba tepkinizi anlıyorum kahve dükkanı yazsam daha doğru olurdu ama artık bende bu alışkanlık olmuş gibi istemsiz direkt coffee shop çıkıyor ağzımdan.

Ev kullanıcıları için perakende satışınız var mı acaba online ya da fiziksel olarak ?
Merhaba, endüstriyel makineler ve ekipmanlar satıyoruz ama ev kullanıcıları için de tek gruplu ofis ve ev tipi espresso makinemiz ve kahve değirmenlerimiz var. Bazı arkadaşlarımız bu tek gruplu makineyi alıp evde kullanıyor. Bazı arkadaşlar butik otellerde, bazı arkadaşlar da ofislerinde kullanıyorlar ama genel olarak endüstriyel alana çalışıyoruz.

vallahi bazen anlam veremiyorum, konunun özünden uzaklaşıp hemen değişik bir şeylere dönüyor her konu, yazma diyorum da abartı oluyor bazen biraz, metni okuyunca, kahve makinesinin kastedildiği açık ve net belli, hani neden ooo yakaladım hemen yazayıma gerek var mı gerçekten? Yani gerçekten coffee shop diyince kaç kişinin aklına diğer mekanlar geliyor? burada eleştiri ingilizce yazılması mı anlayamadım gerçekten?

İnternet kültürümüz nereye evriliyor arkadaşlar yapmayın etmeyin

Teşekkürler hoşbuldum :) Fiyat tekliflerimizi kendi formatımızda pdf olarak hazırlayıp mail yoluyla gönderiyoruz. Siz ürünü nerede kullanacağınızı yanında istediğiniz farklı ekipmanlar varsa veya öneri isterseniz bunları bana buradan bildirin ben de size yardımcı olayım hem diğer arkadaşlarında işine yarar bilgiler olabilir daha sonra onlar da okurlar ama fiyat teklifleri için mail atmanız gerekli. Mail adresim: aekici@kef.com.tr

Teşekkürler hoşbuldum :) Fiyat tekliflerimizi kendi formatımızda pdf olarak hazırlayıp mail yoluyla gönderiyoruz. Siz ürünü nerede kullanacağınızı yanında istediğiniz farklı ekipmanlar varsa veya öneri isterseniz bunları bana buradan bildirin ben de size yardımcı olayım hem diğer arkadaşlarında işine yarar bilgiler olabilir daha sonra onlar da okurlar ama fiyat teklifleri için mail atmanız gerekli. Mail adresim: aekici@kef.com.tr
Ben ev kullanımı için sormuştum. Sanırım evde espresso için en uygun ürününüz bu.

Ben ev kullanımı için sormuştum. Sanırım evde espresso için en uygun ürününüz bu.
Evet bu model ve https://www.kef.com.tr/endustriyel-...eri/vela-mininova-ema1-minic-ema2prud1234.php bu linkteki model ev ve ofis tipi modellerimizdir. 2 modelimizde ev ve ofisler için uygundur. Aynı zamanda butik oteller için de uygundur. Bu modeller arasında birisinin daha retro bir görünümü vardır. Bu modellerden birini tercih ederseniz yanına bir de ev ve ofis tipi küçük bir kahve öğütücüsü almanız gereklidir.

Geri