HaLiL
Barista
- İsim
- İbrahim Halil
Daha fazla
- İsim
- İbrahim Halil
- Espresso Makinesi
- Cafelat Robot
- Değirmen
- Eureka MSD, 1Zpresso K-Plus&X Pro
, Sözen♾,
- Ekipmanlar
- Clever Dripper, Kalita 155, V60(01-02 plastik+02 İmmersion), Aeropress&Delter Press, Espro, Stagg Ekg
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Gaziantep
Viyana'daki amcam her gelişinde çay, kahve ve çikolata gibi hediyelerle sağolsun bizleri yıllardır şımartır. Bu yıl amcamın ziyareti öncesi Nisan Ağca'nın tavsiyesi ve aşağıdaki yazısından hareketle Coffee Pirates 'ten seçtiğim üç kahve geldi bana.

Fotoğraf Notu: @pacamara Nisan Ağca Eğitim ve Bilumum Kahve Danışmanlığı Öncesi/Sonrası Gurbetçi Akrabalar.
Nisan Ağca'nın (@pacamara ) Vienna Roast yazısından Coffee Pirates bölümü:
www.nisanagca.com

Fotoğraf Notu: @pacamara Nisan Ağca Eğitim ve Bilumum Kahve Danışmanlığı Öncesi/Sonrası Gurbetçi Akrabalar.
Nisan Ağca'nın (@pacamara ) Vienna Roast yazısından Coffee Pirates bölümü:
Yazının tamamıBu arkadaşlar da üniversitenin diğer tarafındaki kahve durağımız. Burada espressolar 2 gruplu Kees Van der Westen Spirit’te hazırlanıyor. Brew of the day yapıyorlar ve o günün kahvesi birazcık daha ucuza içilebiliyor bu sayede. Güzel bir kaç kek ve pasta çeşidi de mevcut, yani tatlı bir şeyler de atıştırabilirsiniz burada. Çekirdek kahve ve ekipman satışı da yine opsiyonlar dahilinde. Dışarıda ve içeride 5 10 tane masa mevcut, muhtemelen ayakta kalmazsınız ama gittiğiniz mevsimde üniversite açıksa çok yoğun olabilir şimdiden uyarayım.
Adres: Spitalgasse 17, Facebook Sayfası

Vienna Roast - Nisan Ağca
Yıllar önce Viyana kapılarına dayandığımızda, malum mavi şişelerle bırakmışız kahveyi geri dönüş yolunda rivayete göre. Aradan yüz yıllar geçmiş, çoğu şey gibi kahve de evrilmiş Viyana’da. Çok net söyleyebilirim ki Viyana’da ‘iyi’ kahve bulmak zor. İyi bir araştırma yapmanız lazım -dı taaaaa ki...