• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Peoplezine (Kahve Dergisi)

roasterbeg

Barista
Firma
Firma1
Unknown.jpeg

Welcome to Coffee People - a zine about coffee, creativity, and community.
'Coffee People Zine is a seasonal print publication filled with art, poetry, photography, stories, articles, and creativity by people who work in the coffee industry. It's part industry magazine, part art journal. For coffee people, by Coffee People.'

Coffee People Zine, kahve endüstrisinde çalışan kişilerin sanat, şiir, fotoğraf, öykü, makale ve yaratıcılıklarıyla dolu sezonluk bir basılı yayındır. Kısmen endüstri dergisi, kısmen sanat dergisi. Coffee People'dan kahve insanları için.

Kahve insanları için, kahve insanları tarafından yazılan bu derginin temel amacı, kahve profesyonellerinin sanat eserlerini ve yaratıcı çabalarını sergilemektir. Baristalara, kavurmacılara ve diğer kahve profesyonellerine yeteneklerini, tutkularını, fikirlerini, hobilerini ve bakış açılarını sergilemeleri için bir platform vermeye başlandı.

'Pek çok kahve insanı, kafe dışındaki alemlerde yaratıcıdır, bu yüzden ne yaptığımızı birbirimizle paylaşalım! Birbirimizi destekleyelim ve teşvik edelim'.

Herkese Merhaba!
Editörü sevgili roaster Kat Melheim olan Coffee Peoplezine'i aranızda takip edenler vardır. Birkaç aydır bende dergideyim, içindeki topluluk gerçekten büyük ve yaptığınız her şeye, bütün fikirlerinize saygı duyuyorlar. Bu tarz mecralarda olmak ve bir şeyler üretmek çok iyi hissettiriyor. Bu ay derginin 20. sayısı yayınlandı. Dergiyi digital olarakta satın alabilirsiniz incelemeniz için linkini bırakıyorum.
Coffee Peoplezine Keyifli Okumalar Dostlar!

8D59179B-15B5-47CB-B3A0-C1A9A641D0E5.jpeg

Selamlar!
Coffeepeople gönderimiz boş kalmış :D
Bu ay Past bölümünde bende vardım. Osmanlı Kahvehane Kültürü hakkında yazdığım bu yazıda sürpriz noktalara değindim! Özellikle yurtdışı kahve camiasında bazen ürettiklerimizle bazen yarışmalarda boy gösteriyor olmamız gurur verici, sektöre katkılarımız devam etsin!
Bu yazıda bana kaynak desteği veren Atilla abiye ve her daim fikirlerimi destekleyen @Firma1 ye çok teşekkür ediyorum.
Destekleriniz benim için çok değerli, okumak için online seçeneği de değerlendirebilirsiniz.
Sevgilerimle
Coffeepeople!

Geri