Talha DİNÇER
Üye
Coffee Manifesto çekirdekleri hakkındaki düşünceleriniz neler? Anadolu yakasında önerebileceğiniz yer var mı?
Malawi kahvesini denemiştim sanırım kuruldukları ilk günden beri satışta, denediğimde pek bir aroma zenginliği ya da farklı bir kahve izlenimi vermemişti.Coffee Manifesto çekirdekleri hakkındaki düşünceleriniz neler? Anadolu yakasında önerebileceğiniz yer var mı?
UPS kargo ile çalıştığımız için fiyatlar biraz yüksek evet ama kargonuzun başına bir şey gelmeden teslim alabiliyorsunuz güvenilir ve pahalı birazOnline satış sayfasında indirimden bahsediliyor, 100 TL üstü kargo bedava, 100TL altında kargo seçeneği UPS ve 17 TL. Bir yanlışlık mı var, yoksa ...?
belle vista çok başarılı bir çekirdek mümkün olukça her sene almaya çalışıyoruz yeni hasatlarıMalawi kahvesini denemiştim sanırım kuruldukları ilk günden beri satışta, denediğimde pek bir aroma zenginliği ya da farklı bir kahve izlenimi vermemişti.
ben başladığımdan yani 2 yıldır malawi çekirdeğimiz stokta yok. yetişemedim o çekirdeğe
En son 1,5 yıl
önce naturel Colombia Bella Vista almıştım kendilerinden ve gayet iyiydi şu an aynı kahve satışta görünce biraz şaşırdım eğer aynı başarılı profile sahipse tavsiye ederim.
Damak zevkine sonsuz güvendiğim birisin o halde tekrar deneyeceğim Koray, teşekkürlerbelle vista çok başarılı bir çekirdek mümkün olukça her sene almaya çalışıyoruz yeni hasatları
bellla vista bu sene yarışmalarda da güzel derece aldı
türk kahvesinde şampiyon oldu
barista da ise finale kalan bir çekirdek oldu![]()
Afrika setini deneyebilirsiniz. Kenya ve Rwanda kahveleri baya hoşuma gitmişti. Özellikle kenya kahvelerini moka potta demlemehi seviyorum. Belki aradığınız lezzet bu değildir ama farklı bir keyif alacağınızı düşünüyorum. Ayrıca natural bir ethiyooya da vardı o sette, o da baya keyifli bir kahveydi ama mokapot denemedim.Selamlar,
Ben mokapot demleyicisiyim ve gövdesi yüksek kahveleri içmekten hoşlanıyorum.Yüksek gövdenin yanında da ufakta olsalezzet katan aromalar olmasıda hoşuma gidiyor.Bu profili genel itibari ile Natural çekirdeklerden alabildim ve bu düşüncemi değiştirebilecek bir yakınmış çekirdeğe denk gelmedim.Konu kavurucunun bu algımı değiştirebilecek bir çekirdeği var mı?Sizlerim deneyimi oldu mu?Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.
Afrika setini deneyebilirsiniz. Kenya ve Rwanda kahveleri baya hoşuma gitmişti. Özellikle kenya kahvelerini moka potta demlemehi seviyorum. Belki aradığınız lezzet bu değildir ama farklı bir keyif alacağınızı düşünüyorum. Ayrıca natural bir ethiyooya da vardı o sette, o da baya keyifli bir kahveydi ama mokapot denemedim.
TK (Chelektu) sini çok beğendim , No:1 Espresso dükkanda beğendim, sanki sizin istediğiniz gövdeli mokapota yakışabilir.
ben teşekkür ederimUzun süredir uğramak istediğim Yeldeğirmeni şubesine nihayet bu sabah uğrayabildim ve ne şanslıymışım ki Festivalde ayak üstü tanıştığım Koray Bey ile uzun uzun konuşabildik. Önce kendileri için hazırladıkları LotX den bana da ikram ettiler daha sonra da şampiyonun elinden birde No:1 espresso blendlerinden denedim. Klasik İtalyan espresso ya bitiminde hafif asidite ve rahatsız etmeyen meyvemsi tadlar aldım. Fiyat olarak da uygun geldi bana No:1 espresso blend. Türk kahvesi Guji almak İçin gitmiştim birde espresso aldım. Hem sohbet hemde kahveler için teşekkür ederim. @kahvekolik.baristaSayende güne çok iyi başladım.