- Konum
- Ankara
Bu başlık açılmamış. Bedava sirke notaları aldım ben.
15 gr kahve ve 205 gr su şeklinde demledim. Delter press, cmd 19 klik, damla su, kaynadıktan 3 dakika sonra delterı doldurdum. 40 sn blooming+ tek basış 2.20'de bitti. Kızılcık ve siyah çay notalarını çok net aldım ve oldukça beğendim. Bence El Romanzo'dan daha başarılı.Bu başlık açılmamış. Bedava sirke notaları aldım ben.
Sizin tarifiniz nedir acaba?Tatlı kahvelerden sıkılanlar için enfes bir kahve. Çevremde kime tattırdıysam burun kıvırdı. Bense kahvaltıda muazzam bir lezzet olarak gördüm. Paketi ilk açtığımda domates kokusu aldım. Demledikten sonra ekşi buruk bir kızılcık. Biraz ılımaya başladığındaysa çaya çok yaklaştı. Kahve içmeye yeni yeni başlıyorum. Evreka dediğim ve tadlarını tam anlamıyla algıladığım ilk kahve olduğu için bende yeri ayrı olacak![]()
Finca Las Colinas FiltreSizin tarifiniz nedir acaba?
yüksek bir oran değil mi?Finca Las Colinas Filtre
Alet: v60
Su: Uludağ Premium
Oran: 18 g kahve 200 ml su
Sıcaklık: 95 derece
50+100+50
Mesela ben La majada’yı 275 g su 18 g kahve ile yapıyorum. Yoğun oluyor. Fakat bu kahveye 275 g su çok oldu kahve açıldıkça açıldı. 200 g denediğimde gövdesini birebir deneyimledim. Günlük kahve tüketimim 18 gyüksek bir oran değil mi?
Deneyeyim,bu kahveden performans alamamıştım,alırım belki bu tarifle. Teşekkürler: )Mesela ben La majada’yı 275 g su 18 g kahve ile yapıyorum. Yoğun oluyor. Fakat bu kahveye 275 g su çok oldu kahve açıldıkça açıldı. 200 g denediğimde gövdesini birebir deneyimledim. Günlük kahve tüketimim 18 g![]()