Gördüğüm kadarıyla bunun da konusu yok. 19 Mart kavrumlu çekirdeği bugün demledim. Metin Bey'in önerdiği genel parametleri kullandım:
16/250
G50 38 klik
Cafec Traditional
Buzdağı 93 derece
0-30 arası 50 ml blooming, ardından 200 ml 1.15 e kadar tek döküş, sonda kısa spin
2:22 bitiş
Başta limon ve nektarin direkt kendini belli etti. Sanırım öğütüm biraz kalın oldu zira asidite biraz rahatsız ediciydi ve fincanın yarısından sonra ağızda kuruluk oluşturmaya başladı. Düzgün oynamalarla güzel fincanlar çıkacaktır diye düşünüyorum.
16/250
G50 38 klik
Cafec Traditional
Buzdağı 93 derece
0-30 arası 50 ml blooming, ardından 200 ml 1.15 e kadar tek döküş, sonda kısa spin
2:22 bitiş
Başta limon ve nektarin direkt kendini belli etti. Sanırım öğütüm biraz kalın oldu zira asidite biraz rahatsız ediciydi ve fincanın yarısından sonra ağızda kuruluk oluşturmaya başladı. Düzgün oynamalarla güzel fincanlar çıkacaktır diye düşünüyorum.
Son düzenleme: