• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department- Etiyopya Aricha

warburg93

Yeni Üye
Bu kahveyi deneyen varsa görüşlerini merak ediyorum. İlk denediğimde paketin üzerinde yazan limon ve üzüm pekmezi notalarını alabildim. Ama daha sonraki demlemelerde alamadim. Sanırım yine ayni kavurucudan daha önce denedigim Peru El Ramonzo'yu daha çok beğendim. Yuksek gövdeli kahveleri daha çok seviyorum sanırım.
Not:Kahve dünyasına yeni girdim.
Demleme French Press 1/15

Ankara prod kafede içtim bu kahveyi. Asiditesi yüksek bir ethiopya . Kahve oldukça güzel ancak ben naturallerdeki tatlılığı aradığımdan aşırı beğenmedim. Asiditesi yüksek ethiopyalardan hoşlanan kişilere net tavsiye edebilirim.
Aynı gün department sitesinde satışı biten shangayı da içmiştim, toplu alımdan sonra tekrar etkilemişti beni. Shanga ile birlikte içince bir tık arkaplanda kaldı :)

Bu kahveyi deneyen varsa görüşlerini merak ediyorum. İlk denediğimde paketin üzerinde yazan limon ve üzüm pekmezi notalarını alabildim. Ama daha sonraki demlemelerde alamadim. Sanırım yine ayni kavurucudan daha önce denedigim Peru El Ramonzo'yu daha çok beğendim. Yuksek gövdeli kahveleri daha çok seviyorum sanırım.
Not:Kahve dünyasına yeni girdim.
Demleme French Press 1/15
Eğer asiditeden çok hoşlanmıyorsanız Probador da doğal olanı var.Yeni bitirdim.Gayet güzel tavsiye ederim.Tadım notları rahatlıkla alınabiliyor.

EL SALVADOR / CUZCACAPHA ( filtre ) deneyen oldu mu arkadaşlar? Moccamasterda demlemek üzere alacağım, önerir misiniz

Kahveyi ben de almayı düşünüyordum fakat hasat yılı 2018-2019 olduğunu görünce soğudum birden : )
Bence hasat yılına çok takılmayın.Kavurucu genelde bu bilgiyi paylaşıyorsa çekirdeğe güveniyordur. Örneğin, Overdose da 2018 hasat mahmutidae gesha vardı. Harikaydı.Bazı çekirdeklerin beklemesi daha net aromalar alınmasını sağlayabiliyor.

Coffe departmant’a güveniyorum.Her zaman farkli kahvelerle geliyor.Piyasa kahvelerini ısıtıp ısıtıp sunmuyor.Toplu alımda en beğendiğim hediye gelen domatesli honduras olmuştu ve tabi shanga.Şimdi bu arichdan alasım geldi benim de.Belki shangayi beklerim.Kafamdaki tek soru işareti kavrum.Biraz koyuya kaçabiliyorlar

Son düzenleme:
Geri