Pardon yazmayı unutmuşum. V60 kullanıyorumDemleme metodunuz nedir acaba
Merhaba , siz bu demlemedeki reçetenizi paylaşırsanız sevinirim. Tüm tadım notlarını almışsınız .Paylaşırsanız bizim de demlememiz kolaylaşırBaşlık açılmamış sanırım.
kavrumunun 6. gününde demleme yaptım. tüm tadım notalarını oldukça kolay bir şekilde veriyor. özellikle papaya ve limon tatları baskın.
reçetesi ve önerileri olanlar yazabilirse sevinirim
Cafec traditional, Hamidiye su 93 derece, timemore 19 klik. 55 ml su blooming ardından tek döküşle 250 ml'ye tamamladım (2 ve 3 döküşlüye göre tek döküşlüde daha iyi sonuç aldım). Demleme 2.5 dakika kadar sürdü.Merhaba , siz bu demlemedeki reçetenizi paylaşırsanız sevinirim. Tüm tadım notlarını almışsınız .Paylaşırsanız bizim de demlememiz kolaylaşır![]()
Bu süre boyunca kendi paketinde bırakıp gaz salınıma devam etmesini mi beklemektir mantıklı olan? Sizin tavsiyeleriniz bende şimdiye kadar iyi sonuçlar verdi, diyorsanız ki beklemek daha iyi, kahveleri rahat bırakıcamCD kahveleri 3-4. Hafta açılıyor, yerinizde olsam acele etmezdim..
Kahveleri valfli paketinde nadasa bırakınBu süre boyunca kendi paketinde bırakıp gaz salınıma devam etmesini mi beklemektir mantıklı olan? Sizin tavsiyeleriniz bende şimdiye kadar iyi sonuçlar verdi, diyorsanız ki beklemek daha iyi, kahveleri rahat bırakıcam![]()