M
demleme videolarını bekliyoruz2 hafta önce gönderdikleri kargolar bu sabah ulaştı!
Afiyet olsun.2 hafta önce gönderdikleri kargolar bu sabah ulaştı!
Afiyet olsun.Kargo takipli miydi?2 hafta önce gönderdikleri kargolar bu sabah ulaştı!
Afiyet olsun abi,yorumlarını bekliyoruz.Yeni bir Yemen gelmiş bu arada Collectıve,içim gitmedi degil2 hafta önce gönderdikleri kargolar bu sabah ulaştı!
Afiyet olsun abi,yorumlarını bekliyoruz.Yeni bir Yemen gelmiş bu arada Collectıve,içim gitmedi degil
aynen natural process, blogda paylaştıkları fotoğraflar efsane
d
un bir arastiraym dedim huzeyn isimli yemenin official tek q grader oldugunu belirttikleri biri ile bu kahvenin cok yuksek 'puanli ' olduguna kanaat grtirmisler ve almislar.
biraz arastirinca abdullatif diye birisi de yine yemen kahvesi satan yemenin tek sca sertifikali graderi oldugunu soyleyen baska birine denk geldim.
ben de taktim bu yemene, 164 lira kargo onumu kesiyor
ama bu grader meselesi kafa karistirici, iddialar ise disaridan getirilip yemeni diye satilan farkli arabica cekirdekler oldugu.
antalyadan almayi dusunen olursa danaya girer gibi kargiya girebiliriz)
toplu alım olursa bende girerimaslında coffee collectivle konuşmak lazım şu kargo meselesini 12 euro 500gr kahve takipli
Takipsizdi, aylık abonelik.Afiyet olsun.Kargo takipli miydi?
Teşekkür ederim, doğrudur!gozun aydin abi, 50lira vergi hesaplanmis yanlis gormuyorsam 240liraya?
Teşekkür ederim, onu gördüm eridim zaten!Afiyet olsun abi,yorumlarını bekliyoruz.Yeni bir Yemen gelmiş bu arada Collectıve,içim gitmedi degil
Abonelikte ne gönderecekleri belli değil sanırım. ‘We surprise you’ diye belirtilmiş. Yemen kahvesi denk düşer mi acaba?
Istersen seçebileceğin seçenek de var ancak galiba tek tercih yapabiliyorsun.Abonelikte ne gönderecekleri belli değil sanırım. ‘We surprise you’ diye belirtilmiş. Yemen kahvesi denk düşer mi acaba?
Belli olmaz. Daterra listede bile olmayan çok özel bir kahve... Buena Vista ise Yemen kahvesinden önce raftaki en pahalı kahveleriydi.dusmuyor, dun sordum.
Kötüymüş ya 164 dkk kargo çok pahalı. Amsterdam’dan friedhat-fuku coffee de böyle. 20 Euro.Yüksek Kargo yüzünden alamıyorum. Geçen onlara mail attım. Olumsuz dönüş yaptılar. Esnaf ağzı ile biz para kazanamayız o zaman dediler.dusmuyor, dun sordum.