• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Code Roasters

ert--exxen

Barista
Ankara'nın kişiye özel kahve kavuran kahve kavurma firmasidir. Siz bir stekhouse'a gittiğinizde az, cok az, orta-az arası steak istediğiniz gibi burayi gidip kavurma ayarının reçetesini verebilirsiniz, güzel bir hizmet. Ağırlıkli olarak premium kahve sunmakla birlikte yavaş yavaş special kahveler de yelpazelerinde yer almaya başlamıştır.

Son düzenleme:
Çok uzun zaman olmuş paylaşım yapılalı. Arkadaşımdan duymuştum, kuzgundokuz'da kahvelerini gördüm, kuğulu civarında iki tane cafeleri var. Honduras ve Endonezya denedim. Kavrumları başarılı fiyatları uygun. Fiyat performans olabilir. Endonezya da portakal aroması net. Honduras çayımsı hafiften kayısı.
Siteleri var kahve bilgileri eksik.

Geri