• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffa'dan Merhaba

ibrahimcoffa

Yeni Üye
İsim
ibrahim erkarakaş
Daha fazla  
İsim
ibrahim erkarakaş
Selamlar dostlar, forumu üye olmadan takip ediyordum ancak artık üye olup bir merhaba demek istedim. Belki markamızı bileniniz vardır (Coffa Coffee Truck) 2 truck ve Ankara'da küçük bir dükkanla devam ediyoruz kendi kahvelerimizi 1 yılı aşkın süredir kavuruyoruz. Trucklarla zaman zaman Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunuyoruz. umarım bir gün bir yerlerde denk geliriz :) İyi forumlar..

İnstagram: coffacoffeetruck
Web: coffa.com.tr
coffacoffeetruck.com

Hoşgeldiniz Foruma :)

İbrahim hoşgeldin :) Dün sana denemek için Zümrüt Karaca - Kenya Makwa getirmiştim ama denk gelemedik.

Hayırlı olsun. Ana sayfanızda kargo gönderimleri pazartesi perşembe yazıyor. Kahvelere baktığımda 14:00 a kadar alınan siparişler aynı gün kargoda deniliyor. Acaba kargo sistemi nasıl oluyor? Teşekkürler

Geri