turkalpmd
Barista
- İsim
- İzzet Türkalp
Daha fazla
- İsim
- İzzet Türkalp
- Espresso Makinesi
- Cafelat Robot
- Değirmen
- Comandante C40, G-IOTA DF-64
- Ekipmanlar
- V60, kalita, delter, origami, aeropress, TK
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Etimesgut
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Çankaya
Malumunuz son 1 senedir pandemi nedeniyle okullar kapalı eğitim evden oluyor ve bu sebeple evde, öğretmenden faydalanamayan ve hatta üstüne tablet ve internet sahibi olmayan çocuklar zaten eşitsizliklere karşı okumaya çalışırken artık derse katılma oranlarının %20-30’a düştüğü bir ortam neredeyse hiç bir şansı kalmıyor. Bu şekilde bir vakıf faaliyeti ile gerçekten ihtiyaç sahibi çocuklara tablet temin etmeye çalışıyoruz.
Bir mıh bir nalı bir nal bir atı kurtarır. Yıllar önce bir at bir Yiğidi,o Yiğit de bir ülkeyi kurtardı. Şu dönemdeki fırsat eşitsizliği yaşayan nice Yiğitler var. Yetişebildiğimiz kadar çocuğa yetişmeye çalışacağız. Herkese çok teşekkürler. Mutluluk vereceğiniz önünü açağınız minik kalplerdeki saflıkla hepinize sevgiler ve saygılar.

ilgili afişteki İban numarasına para gönderebilir veya elinizdeki EBA uyumlu bir tableti benim aracılığım ile vakfa bağışlayabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Bir mıh bir nalı bir nal bir atı kurtarır. Yıllar önce bir at bir Yiğidi,o Yiğit de bir ülkeyi kurtardı. Şu dönemdeki fırsat eşitsizliği yaşayan nice Yiğitler var. Yetişebildiğimiz kadar çocuğa yetişmeye çalışacağız. Herkese çok teşekkürler. Mutluluk vereceğiniz önünü açağınız minik kalplerdeki saflıkla hepinize sevgiler ve saygılar.

ilgili afişteki İban numarasına para gönderebilir veya elinizdeki EBA uyumlu bir tableti benim aracılığım ile vakfa bağışlayabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.