• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coach Coffee Company

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DaunterM

Arkadaşlar cidden mi ya?
İsim
Mustafa Yıldıran
Firmayla ticari bir ilişkim yoktur. (Klasik girişimizi yapalım)

Bugün Coffex İstanbul kapsamında kendileriyle tanışmış oldum.

Barış Bey (Ülgen) çok tatlı, nazik ve güler yüzlü birisiydi. Kahvelerle alakalı çok güzel sohbet ettik.

Bireysel şekilde burada olduğunu söyledi. Yakın bir zamanda firma olarak buraya uğrayacaklarını düşünüyorum.

Bugün "Chelelektu" kahvesini espresso olarak deneyimledim. Gövdesi yerinde ve tadım olarak meyve suyunu andırıyordu.

Ayrıca paketlerini çok beğendim 😍.

"Chelelektu" kahvesinin filtre halini yakın zamanda demliyor ve deneyimlerimi paylaşıyor olacağım.

Ekli dosyalar

• IMG_1973.jpeg
    IMG_1973.jpeg
    165.1 KB · Görüntüleme: 139
Firmayla ticari bir ilişkim yoktur. (Klasik girişimizi yapalım)

Bugün Coffex İstanbul kapsamında kendileriyle tanışmış oldum.

Barış Bey (Ülgen) çok tatlı, nazik ve güler yüzlü birisiydi. Kahvelerle alakalı çok güzel sohbet ettik.

Bireysel şekilde burada olduğunu söyledi. Yakın bir zamanda firma olarak buraya uğrayacaklarını düşünüyorum.

Bugün "Chelelektu" kahvesini espresso olarak deneyimledim. Gövdesi yerinde ve tadım olarak meyve suyunu andırıyordu.

Ayrıca paketlerini çok beğendim 😍.

"Chelelektu" kahvesinin filtre halini yakın zamanda demliyor ve deneyimlerimi paylaşıyor olacağım.
Bende instadan paketlere bir güzelleme yaptım kendilerine, sağolasın konuyu unuttum açmayı sen açınca hatırladım, paketler cidden aşırı güzel ama kahvelerini denemedim 😁

Bunların tasarımlarına feci düşüyordum ama kavrulma tarihleri sitelerinde yazmadığı için almaya çekiniyordum. Galiba taze kavuruyorlar?

Bunların tasarımlarına feci düşüyordum ama kavrulma tarihleri sitelerinde yazmadığı için almaya çekiniyordum. Galiba taze kavuruyorlar?
Merhabalar internet satışına yeni başladık, kavrum tarihini paketlerin yanında bulunan kavrum tarihi kısmına yazıyoruz. Feedback için çok teşekkür ederim 😍

Merhabalar internet satışına yeni başladık, kavrum tarihini paketlerin yanında bulunan kavrum tarihi kısmına yazıyoruz. Feedback için çok teşekkür ederim 😍
Öncelikle hoş geldiniz. Rica ederim ve iyi forumlar dilerim. Paket tasarımlarınız muhteşem, bunu tekrar dile getirmek istedim.

paket tasarımı şık, içerik kalitesi benzer mi bilmiyorum ama çizgileri mikkeller'i android.

Selamlar Sevgili @marish

Paket tasarımlarınızı bende çok beğendim açıkçası böyle tasarımların hastasıyız. Bir ufak tavsiye ve beklenti ileteyim; nitelikli kahvelerin olmazsa olmazı açık ve şeffaf künye bilgileri. Çekirdeğin yetiştiği bölge, çiftlik, rakım ve işleme yönteminin yazıyor olması çok hoş olurdu.

İki tanede nacizane sorum var;

- Espresso Blend’ inizde kullandığınız çekirdekler Arabica mı yoksa Robusta’ da içeriyor mu?
- Kulübe özel bir indirim gelir mi?

Selamlar Sevgili @marish

Paket tasarımlarınızı bende çok beğendim açıkçası böyle tasarımların hastasıyız. Bir ufak tavsiye ve beklenti ileteyim; nitelikli kahvelerin olmazsa olmazı açık ve şeffaf künye bilgileri. Çekirdeğin yetiştiği bölge, çiftlik, rakım ve işleme yönteminin yazıyor olması çok hoş olurdu.

İki tanede nacizane sorum var;

- Espresso Blend’ inizde kullandığınız çekirdekler Arabica mı yoksa Robusta’ da içeriyor mu?
- Kulübe özel bir indirim gelir mi?
Selamlar @NoPainNoCoffee

Öncelikle naçizane yorumlarınız için çok teşekkür ederim, bizde böyle yorumların hastasıyız 😍

Beklentiler için fuar sonrası güncelleme ile bu detayı da aradan çıkarıp hayata geçireceğiz.

Birinci soru için; Espresso blendlerimizden Bench olanda Robusta bulunuyor, ancak Ace olan tamamen Arabica çekirdeklerden oluşuyor.
İkinci soru içinse evet olacak, yarın net bir cevap verebiliyor olucam, iyi forumlar <3

Ben de bir soru sorayım madem. Espresso ve filtre için farklı profiller mi uyguluyorsunuz, yoksa omni mi? Eğer farklı ise espresso için hangi çekirdekleri tavsiye edersiniz? Bir de bununla alakalı sayfada bir filtre olursa çok yardımcı olur
Merhabalar @enkoppkaffe

Tüm çekirdekleri omni-roast olarak kavuruyoruz, doğru öğütüm ile tek çekirdekten istediğiniz verimi alabilirsiniz <3

Bu güne kadar kavurucular arasında gördüğüm en kötü işletme malesef.
Kavurumlar arasında ciddi tutarsızlıklar var. Aynı çekirdekten sipariş ettiğim 3 paketin hepsi birbirinden farklı renk ve tadlara sahipti. İlki oldukça açık, ikincisi ilkine göre epey koyu ve üçüncü aldığım paket ikisinin ortası bir kavurum derecesine sahipti. Kavurumların üçü de içilebilir kıvamda olsa da her seferinde farklı bir sürprizle karşılaşmak pek hoş olmadı. Kavurum dereceleri, dolayısıyla tadları farklı olsa da hepsine aynı tadım notalarının olduğu etiketleri yapıştırmışlar ki ya ürünlerinin tadının değiştiğinin farkında değiller ya da umurlarında değil.
Kavurumhane/atölyenin Google işletme hesabındaki bilgiler yanıltıcı. Mekan gece 2'ye kadar açık görünüyor. Oysa 5'te kapatıyorlarmış. Kahve almaya gidip boş döndükten sonra telefonla arayarak öğrendim. Durumu kendilerine bildirdim, düzelteceklerini söylediler. Meseleyi hatırlayamadığım için bir ay sonra aynı tufaya düştüm ve boşu boşuna gidip dönmüş oldum. Olayın üzerinden yaklaşık 5 ay geçmesine karşın düzeltmemişler. Sanırım bu da umurlarında değil. Son aramamda Google işletme hesaplarına kendi girdikleri telefon numarası da kullanılmamaktaydı. Keşke işletmeye biraz daha ciddi yaklaşabilseler, ama ulaşılmak da pek umurlarında olmayabilir...
Paket tasarımları çok güzel fakat ikaz etmeme rağmen 1 kiloluk paketlere kavurum tarihi yazmıyorlar. Gözden kaçmış olması imkansız çünkü benim ve arkadaşlarımın aldığı en az 7 adet kiloluk paketin hiç birinde kavurum tarihi yazmıyordu.
En son verdiğimiz siparişin bilgilendirme e-postası düşer düşmez kavurum tarihini de yazmalarını talep eden bir cevap yazdık; kimsenin umurunda olmadı. Ancak "ürün talebi" başlıklı bir e-posta gönderdiğimizde dakikalar içerisinde cevap aldık. Gerçekten enteresan.
İşine ve müşterilerine saygısı olan işletmelerin bu tür şeyler yapmadığı kanısındayım. Kolaylıkla düzeltilebilecek şeylere bu kadar kayıtsız kalınması işletme itibarı açısından pek olumlu olmasa gerek.
Coffetropic'ten arakladıkları ürün açıklamasını (Ethiopia Guji), aylar sonra, nihayet biraz değiştirerek uyarlamışlar. Kendi açıklamalarında da Guji'nin önceleri Sidamo'nun alt bölgesi olduğu, ancak komşuları Sidamo ve Yirgacheffe'den önemli ölçüde farklı olduğu yazıyor. Fakat, ürün başlığı Ethiopia Yirgacheffe - Guji. Ne iş yaptıklarını bildiklerini ve ürünlerini tanıdıklarını pek sanmıyorum malesef.
Güzel tasarımlarına ve ürün gamlarına ekledikleri eşyaları göz önünde bulundurunca kırtasiye, promosyon, hediyelik eşya alanlarında daha başarılı olabileceklerini düşünüyorum.

Not: Atölyeye gittiğimde beni gayet güleryüzlü bir şekilde karşıladılar. Hoş sohbet eşliğinde espresso ikram ettiler. Oldukça nazik insanlar. Kişisel anlamda kimseyle ilgili herhanbi bir rahatsızlığım yok. Ancak işletme profesyonelliği açısından aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.

Kendilerini ilk defa Şubat ayı toplu alışveriş konusunda öğrendim. Epeydir denemek istiyordum bu zamana kısmetmiş. Niyetli olduğumdan daha kahvelerin tadına bakamadım ama müşteri ilişkileri adına yorum yapmak istedim. Bir sorum veya sorunum olduğunda hemen iletişime geçebildim ve gerçekten hızlı, nazik ve çözüm odaklı yaklaştılar sağ olsunlar.

Benim aldığım 250gr paketlerde, takvim çizelgesi var ve kavrum tarihi işaretlenmiş (Mart 2025 olarak) Gün maalesef yok.

Genel olarak ürün tasarımları ve kalitesi güzel. Ambalaj, havlu, defter hoş ve kaliteli hissettiriyor ama kupalar baskı kalitesinden ötürü biraz hayal kırıklığı oldu.

İlk siparişe özel defter hediyesi ve %10 indirim var, güzel düşünülmüş ama site bunu otomatik olarak yapmıyor. Elle kod girmeniz gerekiyor ki o kodu da hiçbir yerde göremedim. Telefonla arayarak öğrendim ama benim gibi "3 al 2 öde" gibi kampanyalara dahil kahve(ler) aldıysanız bu indirim geçerli olmuyor.

Bunun dışında kargo ücreti limiti (1500TL) fazla maalesef. Kargo firmasıyla nasıl anlaşma yaptılar bilemiyorum ama bu limit diğer firmalara göre çok üstte kalıyor.

Kargoyu çok hızlı yaptılar, bazı firmalar gibi 2-4 gün bekletmeden kargoya verildi. Firma olarak da sürat kargo tercih edilmiş.

Benim izlenimim olumlu yönde, umarım bozmayıp daha da iyi olma yolunda ilerler.

Geri