• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper'ın Bulunamaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OmerM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OmerM

Barista
İsim
Ben
Daha fazla  
İsim
Ben
Selamlar.

Ne alayım ne yapayım diye düşünürken Clever Dripper almaya karar verdim.
Hem hata kaldırıyor hem de genel olarak insanlar sonuçtan memnun.
Peki Hario Switch varken, neden Clever?
Çünkü termosuma tek seferde yeterince kahve yapabilirim :)
Birde elimde V60 var zaten.

Ama neden hiç bir yerde yok bu arkadaş?

Böyle ara ara kaybolup tekrar geldiği oluyor mu?

Bekleyelim mi? :)

@Osmansevgili abiyle birlikte square mile dan aldık sepete 2 adat ekleyince 23paund olan tanesi 19paunda düştü takipsiz kargoda 2 paund tuttu 28günde geldi 70 lira gümrük tuttu sonunda 1 clvear dripper 250 liraya geldi sizinle birlikte almak isteyen varsa ortak alın derim yerli satıcılar üstüne ciddi manada kar payı koyuyorlar.

@Osmansevgili abiyle birlikte square mile dan aldık sepete 2 adat ekleyince 23paund olan tanesi 19paunda düştü takipsiz kargoda 2 paund tuttu 28günde geldi 70 lira gümrük tuttu sonunda 1 clvear dripper 250 liraya geldi sizinle birlikte almak isteyen varsa ortak alın derim yerli satıcılar üstüne ciddi manada kar payı koyuyorlar.
Denedim şimdi, evet uyguna geliyor.
Hangi boy olduğu yazmamış ama hangi boy geldi size?
Birde yanına hediye kahve koymak istiyorlar. Gümrükte sorun olur mu acaba? :)

Bu şekilde alan varsa ben de katılabilirim.

Burada mevcut gözüküyor kendileri. Sitenin bültenine abone olduğunuzda yüzde 10 indirim varmış.

Bir bilgilendirme yapmış olayim.
Yukarida arkadasin link paylaşmış olduğu site uzerinden siparisimi verdim.
Yuzde 10 indirimle 325 liraya mal oldu.
Sifir kutusunda seffaf L versiyon geldi.
Alışverişten once site hakkinda hiç bilgi bulamamıştım. Ancak sorduğum sorulara cok hızli dönüş yapmalarina güvenip siparişimi verdim.

Ürün açıklamasında
“Düz zeminli kağıt filtre ile kullanılır”
Yazıyor, kalita filtreler yani.
Kalita filtreler için büyük gözüktü gözüme, izlediğim bir kaç videoda da düz zeminli filtre kullanan makinelerin filtrelerine benziyordu brewista filtresi. O tarz 1.8 litrelik seçenekler var, sanıyorum ki aşırı büyükler.

Kendi başlığı vardı

Kendi başlığı vardı

Evet ben kullanıyorum @vetiverfan, doğru dürüst bir filtre bulana kadar (alt çapı 8 mm olanlardan) konuda bahsettiğim filtreleri kullanıyordum fakat Clever'da da kullanılan makine filtrelerini denemeye başladım, ıslatınca onlar da tam oturuyor. Süzülme süresi uzasa da çıktılar güzel. Oturuşu biraz dengesiz (bir kez devirdim ve ortalık battı, çok şükür ki elektronik cihazlar zarar görmedi) ve az bulunduğu için fiyatı da yükseldi. Clever daha mantıklı gibi geliyor şu anda.

Alışverişten once site hakkinda hiç bilgi bulamamıştım. Ancak sorduğum sorulara cok hızli dönüş yapmalarina güvenip siparişimi verdim.
İyi günlerde kullanın.

Geri