• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Chestnut X Deri kılıfı olanlar

Coffeemean

Barista
İsim
Furkan
Daha fazla  
İsim
Furkan
Değirmen
Chestnut X
Öncelikle herkese selamlar
Deri ile ilgilenen bir yakınıma değirmenim için orijinalinden farklı özel tasarım kılıf yaptırmak istiyorum. Yakınım şehir içinde değil ve benden deri kılıfın ölçülerini istedi.

chestnut_x_case-02~3.jpg

Resimde belirttiğim gibi bana ölçüleri verebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler :)

fırsat bulursam çalışayım buna bi.

Öncelikle herkese selamlar
Deri ile ilgilenen bir yakınıma değirmenim için orijinalinden farklı özel tasarım kılıf yaptırmak istiyorum. Yakınım şehir içinde değil ve benden deri kılıfın ölçülerini istedi.

Ekli dosyayı görüntüle 13920

Resimde belirttiğim gibi bana ölçüleri verebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler :)
@emir adlı üyemize chestnut x + deri kılıfı satmıştım, müsait olursa yardımcı olabilir belki.

Geri