• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Chai Tea Latte Öneriler

realbehlul

Üye
İsim
Behlül
Daha fazla  
İsim
Behlül
Değirmen
Timemore C2
Ekipmanlar
Hario V60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kadıköy
Twitter
vecihi28
Forumda başlıklara bakıp bulamadığım, son günlerde canımın çok çektiği fakat nereden nasıl alınır veya nasıl yapılır bilmediğim bir tat Chai Tea Latte.
Zincir markalarda bardak fiyatının 20 lira olması beni dışarıda içmekten soğuttu, toz olarak satılan ürünler ise hem daha keyifli hem daha ucuz.
Merakımdan dolayı Albero Coffee Company'den aldım ve hoş ve güzel içimli bir ürün elde ettim ama yine de aradığım tadı bulamadım.
Sizlerin önerileri nelerdir?

Kafelerde satılan chai tea latteler, aslında hep toz haline getirilmiş karışımın süte karıştırılmasıyla elde ediliyor. O yüzden evde chai tea latte yapmak için bu tozlardan satın almak gerekiyor. Ama bu tozlar hem gramaj hem de fiyat olarak ev kullanıcıları için biraz yüksek.
Bunun yerine çok daha basit bir yöntem var aslında. Doğadan ya da Doğuş Çay'ın Chai poşetleri var. Bunları sıcak sütle demlediğinizde sonuç oldukça güzel oluyor.

images.jpeg-1.jpgdogus-mistik-chai-stevyali-20-2-5-gr-3e4972.jpg

şurubu var googleda arattiginizda cikar bir zaman ozenerek almistim ancak cok basarili olmadi diyebilirim hatta zincir marka kafelerde kullanilan suruptan kullandim sut ve surup karisimi sonucu elde ediyorsunuz

bu yukaridakiler cay formu sutle karistiginda kuru oluyor şurup kullanmaniz gerekli en yakin sonuca surupla varirsiniz eger cok benzer bir tad ariyorsaniz size onerim starbucksta sekerler var sari paket uzun onlardan biraz zulalayin o seker ne hikmetse ayni lezzete yaklastiriyor yani ondanda katin surubun yaninda hatta o sekeri mokapotta cikardiginiz kahvenin icerisine eklerseniz ve sut eklerseniz alin size white mocha bunlar zamaninda deneyerek buldugum seylerdi

Kafelerde satılan chai tea latteler, aslında hep toz haline getirilmiş karışımın süte karıştırılmasıyla elde ediliyor. O yüzden evde chai tea latte yapmak için bu tozlardan satın almak gerekiyor. Ama bu tozlar hem gramaj hem de fiyat olarak ev kullanıcıları için biraz yüksek.
Bunun yerine çok daha basit bir yöntem var aslında. Doğadan ya da Doğuş Çay'ın Chai poşetleri var. Bunları sıcak sütle demlediğinizde sonuç oldukça güzel oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 7415Ekli dosyayı görüntüle 7416
Mistik'i denedim bitiremedim hala, aynımsonuçları vermiyor. Toz paketlerde aslında çok pahalı değil, 400 gr 20 lira gibi bir fiyata aldım.

Mistik'i denedim bitiremedim hala, aynımsonuçları vermiyor. Toz paketlerde aslında çok pahalı değil, 400 gr 20 lira gibi bir fiyata aldım.
Tek poşetle aynı sonucu yakalamanız zor, ama 2 poşet kullanırsanız sonuç tatmin edici olacaktır.
Farklı markalarda fiyatlar değişiyor olabilir. Ben genel olarak toz ürünleri suya ya da süte karıştırıp içmeyi sevmiyorum. Toz içecekler çok da sağlıklı gibi gelmiyor bana...

Tek poşetle aynı sonucu yakalamanız zor, ama 2 poşet kullanırsanız sonuç tatmin edici olacaktır.
Farklı markalarda fiyatlar değişiyor olabilir. Ben genel olarak toz ürünleri suya ya da süte karıştırıp içmeyi sevmiyorum. Toz içecekler çok da sağlıklı gibi gelmiyor bana...
iki poşetle tekrar deneyeyim mistiği, yada çaylarla birlikte kaynatmayı deneyebilirim

Geri