• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Celsius Coffee Roastery / Etiyopya Adado (Natural)

PepukKahve

Barista
İsim
İsmail Gökcan
Daha fazla  
İsim
İsmail Gökcan
İzmir Urla'da yeni açtıkları şubeden aldığım Etiyopya Adado bu sene içtiğim en iyi Etiyopyalar arasına girdi. Hatta @teyyaredenkahve de kahveyi deneyecek bakalım onun yorumları nasıl olacak?
Tadım notaları: Kavun - Ahududu - Bal.
Bu kahveyi deneyen dostların tarifleri varsa denemek için alabilirim :) @CelsiusCoffeeRoastery
İyi seyirler.

İzmir Urla'da yeni açtıkları şubeden aldığım Etiyopya Adado bu sene içtiğim en iyi Etiyopyalar arasına girdi. Hatta @teyyaredenkahve de kahveyi deneyecek bakalım onun yorumları nasıl olacak?
Tadım notaları: Kavun - Ahududu - Bal.
Bu kahveyi deneyen dostların tarifleri varsa denemek için alabilirim :) @CelsiusCoffeeRoastery
İyi seyirler.

2020'de içtiğim en iyi 3 kahveden. Gerçekten çok başarılı bir kavrumları var.

Kavun ahududu ve balı okuyunca içmeden ağızım sulandı 😋
Hemen aramızda bi toplu alım organize edelim 😀
Valla kahveyi aldığımda bu kahveden Kavun nasıl çıkacak diye düşündüm :) @muec dediği gibi kavurma profili gerçekten çok güzeldi. Tropikal meyve ile bal benzeri tatlılık birleşince damakta çok ilginç bir lezzeti oldu.

Valla kahveyi aldığımda bu kahveden Kavun nasıl çıkacak diye düşündüm :) @muec dediği gibi kavurma profili gerçekten çok güzeldi. Tropikal meyve ile bal benzeri tatlılık birleşince damakta çok ilginç bir lezzeti oldu.
Şu an tikim olduğunu öğrenmiş olabilirim. Kavunlu dondurma da en sevdiğimdir. Okudukça ağzım sulanıyor.😀 bu firmadan indirim kodu alırsanız duacı olurum 😀

Farklı bir Etiyopya - Adoda'yu @specific.coffee den denemiştim. (Belki aynı çekirdek olabilir.)
Daha öncede yazmıştım tekrar yazayım: Buzlukta bir şişe var içemeye kıyamıyorum. O kadar güzeldir kendileri.

Şunuda belirteyim, Etiyopya - Adado'yu ilk başta deneme sebebim Türkiye'de sca puanları paylaşılmış kahveleri çıkartmam ve en yüksek puanlı kahveyi almam neticesinde olmuştu. forumda da paylaşmıştım ilgili listeyi: Sca puan listesi
O zaman aldığım Etiyopya adado 89 puanlıdır. Celcius için bilgi göremedim.

Baristocrat adadoyu çok beğenmiştim, bu kahve değil başka bir şey dedirtmişti ama tükendi. Celcius,specific ya da atorigin kavurucularindan birinin adadosunu tercih edeceğim gibi duruyor. Referans olması açısından video ve konu başlığı iyi oldu teşekkürler.

merhaba
Trendyol üzerinden specific coffeenin adadosunu sipariş verdim. 62.99 tl. Trendyol cüzdanı aktif edince 20 tl hediye yüklüyor kahve 42.99 a gelmiş oluyor. Denemeye değer :)

merhaba
Trendyol üzerinden specific coffeenin adadosunu sipariş verdim. 62.99 tl. Trendyol cüzdanı aktif edince 20 tl hediye yüklüyor kahve 42.99 a gelmiş oluyor. Denemeye değer :)

Bende kara cuma da sipariş vermiştim onu bana 44.90 düştüğü için 20 TL hediye ile 24.90 gelmişti :) yarın gelecek gösteriyor kargo bakalım Etiyopya adado kahvelerini severim umarım bu da iyi çıkar

Farklı bir Etiyopya - Adoda'yu @specific.coffee den denemiştim. (Belki aynı çekirdek olabilir.)
Daha öncede yazmıştım tekrar yazayım: Buzlukta bir şişe var içemeye kıyamıyorum. O kadar güzeldir kendileri.

Şunuda belirteyim, Etiyopya - Adado'yu ilk başta deneme sebebim Türkiye'de sca puanları paylaşılmış kahveleri çıkartmam ve en yüksek puanlı kahveyi almam neticesinde olmuştu. forumda da paylaşmıştım ilgili listeyi: Sca puan listesi
O zaman aldığım Etiyopya adado 89 puanlıdır. Celcius için bilgi göremedim.
Selam! Aynı çekirdek değil sanırım. MBC Coffee bin ithal ettiği Adado bizdeki. 87 puana sahip.😇

İnsan merak ediyor daha ne kadar zam yapabilirler diye. Celsius son zamanlarda zaten iki ayrı zam yaptı çünkü.
Dolar 8,70 olana kadar zam yok :) Şaka bir yana elimizi kolumuzu bağlıyor kur daki bu anlamsız haraketler. Çuvallarca stok tutamadığımız için ne yazık ki artışlar olabiliyor :(

Merakımdan soruyorum, idido ile adado farklı bölgenin kahveleri mi, yoksa aynı kahveler de farklı şekilde mi adlandırılıyor? Ben de Zümrüt Karaca'dan Etiyopya idido almıştım, o da çok güzel bir kahveydi.

Merakımdan soruyorum, idido ile adado farklı bölgenin kahveleri mi, yoksa aynı kahveler de farklı şekilde mi adlandırılıyor? Ben de Zümrüt Karaca'dan Etiyopya idido almıştım, o da çok güzel bir kahveydi.
Kesinlikle aynı kahveler. Tedarikçilerimiz farklı olabilir ama.

Aynı kahveler değiller, ikisi de Yirgacheffe bölgesinde yer alan ancak adlarını farklı yerleşimlerden alan, farklı yıkama istasyonlarında işlem görmüş kahveler...

Dolar 8,70 olana kadar zam yok :) Şaka bir yana elimizi kolumuzu bağlıyor kur daki bu anlamsız haraketler. Çuvallarca stok tutamadığımız için ne yazık ki artışlar olabiliyor :(
Kura bağlı fiyat tespit işleminizi tabi bilemiyorum. Ancak bu durumda işler biz tüketiciler açısından pek de yolunda gitmiyor. Yani aynı mantıkla düşünürsek, fiyatlar yükseliyor ama hiç inmiyor :)
Neyse konuyu dağıtmadan yeri gelmişken sormak istiyorum. Genel olarak birçok kavurucunun sitesinde 1 kg çekirdek alımında fiyatlar daha düşük oluyor; bunun sebebi de gider kalemlerinin azalması tabiki. Ancak sizin sitenizde 1 kiloluk kahve fiyatı 250x4 olarak düzenlenmiş. Yani tüketicinin daha fazla kahve alması ona fiyat açısından bir fayda vermiyor. Acaba bu konuyu daha önce değerlendirdiniz mi ?

Geri