• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çekirdekler ne durumda?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jabruzzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jabruzzi

Barista
İsim
Taha
Bugün bir tanıdığım vasıtasıyla denemem için co2 process Vietnam çekirdeği geçti elime. ancak paketi açtığımda bu manzarayla karşılaştım, çekirdekten çok anladığımı zannetmiyorum ama bir şeyler yolunda değil gibi geldi. Siz tecrübeli üyelere sormak istedim bu çekirdek hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ekli dosyalar

• 20210329_173122.jpg
    20210329_173122.jpg
    137.7 KB · Görüntüleme: 138
  • 20210329_173113.jpg
    20210329_173113.jpg
    107.9 KB · Görüntüleme: 138
  • 20210329_173057.jpg
    20210329_173057.jpg
    91.1 KB · Görüntüleme: 137
Bazıları haşlanmış patatese benziyor tadını çok merak ettim şimdi :D

Kavrum çok kötü, kendim evde tavada kavursam bu kadar olmazdı sanırım

Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim , dayanamayıp umarım ölmem diyerek aralarından zorla 15 gram seçip moka potta demledim . Daha önce hiç deneyimlemediğim bir tuzsuz siyah zeytin esintisi hissettim ilginç bir şekilde tatlı bir bitişi vardı ama şu görüntü gerçekten iştah kapatıyor. Bu arada kavurucusunu belirteyim kimse karşılaşsın istemeyiz böyle 'çekirdeklerle' , Backfield Roastery Co adında bir İzmir firması , onlar adına üzgünüm.

20210329_173122.jpg
Her şeyi geçtim, birkaç çekirdeğin olduğu alanda bile 3 adet böceklerin oyduğu delik defekti saydım. Bu delikler genellikle sürprizlerle dolu oluyor 😅 Örneğin:

CBB deniyor (Coffee Bean Beetle), ilaçsız tarımda sıkça karşılaşılan problemlerden birisi. Ayıklamanızda yarar var, demlemede çok kötü tatlara sebebiyet verir.

Geri