• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çekirdek Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chopin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chopin

Üye
İsim
Barış
Daha fazla  
İsim
Barış
Nisan ayında Petra Ruanda Gitesi içmiştim,çok tatlı bir kahveydi,benzer bir kahve önerebilir misiniz,tatlı ve kahveden anlamayan birine bile aromaları net bir şekilde hissetirebilecek bir kahve arıyorum

Ekli dosyalar

• petra.PNG
    petra.PNG
    187.9 KB · Görüntüleme: 21
Null - Worka Aneorobic özellikle Türk kahvesine muazzam yakışan bir çekirdek.

Selamlar,

Aşağıda linkini bırakmış olduğum ve forumumuz üyerinden @kahvetrip arkadaşımızın videosunu aşağıda bırakıyorum,hala satışta mıdır bilmiyorum.Önce video yu izleyip sonra tercihine göre temin edebilirsin.üstelik denemiş olduğunu ilettiğin aynı kavurucuya ait bir kahve.

Overdose Etiyopya kochere'yi kesinlikle önerebilirim. Hem meyvemsi kompleks yapısıyla hem de tatlılığıyla içtiğim en iyi kahvelerden biri.

Bana çok hitap eden bir çekirdek değil ancak Etiyopya Arsosala (Clean Cup) bence çoğu kişini tadım notlarını alır. Siyah çay ve limon baskın.

Yine güzel, kolay demlenebilir çekirdekler var ama en net aromalar bunda diyebilirim.

Geri