karahanarif
Üye
- İsim
- Arif Karahan
Daha fazla
- İsim
- Arif Karahan
- Espresso Makinesi
- Rocket Giotto
- Değirmen
- Eureka Mignon Specialita
- Ekipmanlar
- Aeropress, V60
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
Şu ana kadar büyük marketlerden ya da hb gibi sitelerden rastgele bir kahve çekirdeği alıp onunla şansımı denedim. Lavazza'nın çekirdekleri arasından Super Crema hoşuma gittiği için en çok tükettiğim çekirdek o oldu. Genel olarak Lavazza tercih ediyorum ama aldığım çekirdeklerin üretim/paketlenme tarihi her siparişimde daha uzun süreli çıkmaya başladı.
Genel olarak amerikano için kullanıyorum, arada bir de latte, espresso olarak çok nadir tüketiyorum.
Yakın zamanda öğütücü aldım ve önceden kullandığım bıçaklı öğütücüye göre çok fazla fark etti. O yüzden artık tercih ettiğim çekirdeklerde de değişikliğe gitme ve yeni çekirdekler deneme isteğim var. Çekirdek seçerken dikkat etmem gerekenler ve önerebileceğiniz çekirdekler hakkında tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Taze kavrulmuş kahve çekirdeğine erişim konusunda sıkıntı yaşıyorum. Nereden almalıyım, alırken neye göre hangi çekirdeği seçmeliyim. Abonelik sistemleri varmış galiba, önereceğiniz bir yer var mı bu konuyla ilgili.
Kullandığım espresso makinesi;
Delonghi Dedica EC 685
Kahve öğütücüm;
Eureka Mignon Specialita
Şimdiden teşekkür ederim...
Genel olarak amerikano için kullanıyorum, arada bir de latte, espresso olarak çok nadir tüketiyorum.
Yakın zamanda öğütücü aldım ve önceden kullandığım bıçaklı öğütücüye göre çok fazla fark etti. O yüzden artık tercih ettiğim çekirdeklerde de değişikliğe gitme ve yeni çekirdekler deneme isteğim var. Çekirdek seçerken dikkat etmem gerekenler ve önerebileceğiniz çekirdekler hakkında tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Taze kavrulmuş kahve çekirdeğine erişim konusunda sıkıntı yaşıyorum. Nereden almalıyım, alırken neye göre hangi çekirdeği seçmeliyim. Abonelik sistemleri varmış galiba, önereceğiniz bir yer var mı bu konuyla ilgili.
Kullandığım espresso makinesi;
Delonghi Dedica EC 685
Kahve öğütücüm;
Eureka Mignon Specialita
Şimdiden teşekkür ederim...