• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çekirdek kahve öğütücü markası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Güneş

Üye
İsim
Güneş
Daha fazla  
İsim
Güneş
Merhabalar elektrikli kahve öğütücü olarak ne tavsiye edersiniz ?? Delonghi kg 89 yada wmf ? Hangisini önerirsiniz ? Sage en iyisi ama çok pahalı.

Merhabalar elektrikli kahve öğütücü olarak ne tavsiye edersiniz ?? Delonghi kg 89 yada wmf ? Hangisini önerirsiniz ? Sage en iyisi ama çok pahalı.
Merhaba,filtre,espresso yada her ikiside;
Siz ne için kullanacaksınız.Bu arada sage en iyisi değil hatta pek iyide denemez.Diğerlerini zaten almayın paranıza yazık olur.Deloghi kg89 ve wmf zaten bırbırının aynısı sayılır.Düzgün elektrikli değirmenler malesef bu cihazların satıldığı rakamların birkaç katından başlıyor.Bütçenizi artırmanız gerekir yada daha makul rakamlara kaliteli bir el değirmeni baksanız daha mantıklı olur.

Merhaba,filtre,espresso yada her ikiside;
Siz ne için kullanacaksınız.Bu arada sage en iyisi değil hatta pek iyide denemez.Diğerlerini zaten almayın paranıza yazık olur.Deloghi kg89 ve wmf zaten bırbırının aynısı sayılır.Düzgün elektrikli değirmenler malesef bu cihazların satıldığı rakamların birkaç katından başlıyor.Bütçenizi artırmanız gerekir yada daha makul rakamlara kaliteli bir el değirmeni baksanız daha mantıklı olur.
Filtre ve french pres için kullanacağım. Teşekkürler..

Bi dönem evde Krups gvx2 kullanmistim fiyatına göre bence iyi ürün (şu an baratza sette kullaniyorum)

Manuel orta seviye bir öğütücüarıyorsanız escobarista tavsiye ederim 2 yıldır kullanıyorum oldukça memnunum

Geri