• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çekirdek Bulma Tablosu - Yönlendirme İstatistikleri

selamet

Üye
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
Yönlendirme İstatistikleri

Çekirdek ve Ekipman Bulma tablosu bir süredir yayında. Bu süreçte kahve severlerin aradığı kahveye yada ekipmana ulaştırması haricinde bir çok farklı datanın da toplanmasına ön ayak oluyor. Uzun zamandır yapmak istediğim işlerden biri de, tabloyu kullanan kahve severlerin hangi kavuruculara daha çok yöneldiğini çıkartmakdı. Bir kaç teknik detay ve gerekli datanın toplanması için geçen uzunca sürecin ardından ilk analiz grafiklerini paylaşabiliyorum sonunda.

Grafikleri aydan ay'a çıkartmayı planlıyorum. Bu süreç otomatik olmadığı için ay başından sonra bir kaç gün zaman alabilir yeni istatistiklerin gelmesi.

Haziran Ayı - Yönlendirme Oranları
haziran.png

Veriler ne anlam ifade ediyor ?
Grafikte görülen veriler tabloları ziyaret eden kullancıların tabloyu kullanarak yönlendiği kavurucu sayfalarının yüzdesini gösteriyor.

Veriler ne anlam ifade etmiyor ?
  • Veriler sadece tablo kullanılarak yönlendirilen kullanıcı grafiği ile oluşturulmuş. Bahsi geçen kavuruculara toplam ziyaret edilme sayılarını ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.
  • Bu grafikler hangi kavurucu daha çok kahve satıyor grafiği değildir.
  • Yönlendirilme oranları ile tabloyu kullanan kahve severlerin satın alma eğilimleri aynı değildir.

Her şey güzel ama bu grafik ne işe yarayacak ?
Açıkçası bu soru benim için de biraz muallakta. Daha ham hali ile üzerine çok düşünemeden sizlerle paylaşma yolunu seçtim. Bence şöyle bir anlamlılığı var, tek bir elden tarafsızca toplanmış veriler.

Verilerde ki muhtemel hata sebebleri neler, ne kadar güvenilir?
  • Her ne kadar **ekipman tablosu** çok ziyaret edilmese de, verilerilere teknik imkansızlıklardan dahil edilmiştir. Ekipman satışı olmayan kavurucular doğal olarak daha az yönlendirilmiş olabilirler.
  • Reklam engelleyici uygulamalar, site istatistiklerin düzgün tutulmasını engelleyebiliyor. (Mesela benim kullandığım ad-blocker kendi sitemde iz bırakmadan ziyaretimi sağlıyor.) Hayalet kullanıcılar, istedikleri kadar ziyaret gerçekleştirebilirler.
  • Tabloya bazı kavurucular sonradan eklenmiştir ve eklenmeye devam etmektedir.
  • Bazen anlık problemlerden tabloda gözükmeyen kavurucular olabiliyor. Olumsuz olarak kavurucun yönlendirilmesi etkilenmiş olabilir.
Çekirdek Bulma Tablosu Nerede?
Çekirdek Bulma Tablosu gitmek için tıklayın
Ekipman Fiyat Tablosu gitmek için tıklayın

Forumda ki İlgili Konular Nerede?
Çekirdek Bulma Tablosu
Ekipman Fiyatları Tablosu
 
Son düzenleme:
Aroastinglab kahveleri nasıl piyasaya göre ucuza satıyorlar
 
Kişisel yoğunluklardan Temmuz ayı için grafik çıkartmamıştım. Temmuz ve Ağustos için ortak hazırladım. İlk mesajdaki öngörüler bu grafik için de geçerlidir. Lütfen ilk mesajı okuyup grafiği yorumlayın.

Temmuz ve Ağustos Ayları

İlgisi var mıdır bilinmez, son iki KK aylık alım anket sonucu yansımış oranlara.

Screen Shot 2020-09-08 at 10.01.33.png
 
Son düzenleme:
Vay be, çok güzelmiş

Kullanıcı olarak piyasadaki kavurucuları bir arada bulmanın ötesinde fiyat karşılaştırması yapma imkânını da sağlıyor tablo.
 
Kişisel yoğunluklardan Temmuz ayı için grafik çıkartmamıştım. Temmuz ve Ağustos için ortak hazırladım. İlk mesajdaki öngörüler bu grafik için de geçerlidir. Lütfen ilk mesajı okuyup grafiği yorumlayın.

Temmuz ve Ağustos Ayları

İlgisi var mıdır bilinmez, son iki KK aylık alım anket sonucu yansımış oranlara.

Ekli dosyayı görüntüle 4376

Ziyaretçi sayısı ve yönlendirme sayısı nedir?
 
Ben epeydir kullanıyorum bu siteyi. Fiyat karşılaştırması yapmak veya aradığım belli bir ülkeye ait farklı seçenekleri keşfetmek için oldukça kullanışlı. Teşekkürler.
 
Ziyaretçi sayısı ve yönlendirme sayısı nedir?
Aynı dönem için veriler paylaşıyorum : (Temmuz Ağustos)

Sayfa görüntüleme sayısı :
Çekirdek Kısmı için : 514
Ekipman Kısmı için : 73

Toplam yönlendirme sayısı: 792

İlk mesajda da belirtiğim gibi yönlendirme kısımında maalesef çekirdek ekipman ayrımı yok. (Daha doğrusu yapmak biraz uğraştırıcı şu anda bununla ilgilenmek istemiyorum.)
 
İlk mesajdaki öngörüler bu grafik için de geçerlidir. Lütfen ilk mesajı okuyup grafiği yorumlayın.

Eylül Ayı

2020eylül.png

Bu ay ki toplu alım sonuçları daha açıklanmadı. Eğer geçen aylardaki gibi bir ilişki varsa kronotrop gelicektir diye tahmin ediyorum.
 
Son düzenleme:
Siteniz harika, emeğinize sağlık. @selamet
Listede sezzycoffee yok. Önceki alışveriş deneyimlerinden yola çıkarak rahatlıkla söyleyebilirim ki ilgili bir kavurucu ve çeşitli çekirdeklere uygun fiyatla ulaşmaya imkan tanıyor.
Cuba Serrano Lavado'su da gayet iyi.
Ekleyebilirseniz sevinirim.
 
Geri
Üst