• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çay demleme filtresi ile her yerde kahve keyfi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eediz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eediz

Barista
İsim
Ediz
Daha fazla  
İsim
Ediz
Merhaba,

Şu linkteki çay demleme filtresi ile french presss - v60 arası bir kalınlıkta kahve demlemeyi deneyen var mı? İşe giderken filan çok pratik oluyor. Lezzeti de kabul edilebilir bence. Uzman görüşlerinizi bekliyorum.

PRATEACO Çay Demleme Poşeti /çay Filtresi

Ben bu ürünü denedim. Para ile satın almadım getirde bişey aldım yanında verdiler. Ben önermem onun yerine daha iyi çözümler var.
Bu linkteki ürün çok iyi.
Bu haliyle daha uyguna geliyor.
Not: Çok üst düzey birşey beklemeyin ama bi v60, aeropress asla olamaz. Sadece lezzetli bir kafein.
evet pratik gibi ama iki aşamalı oluyor yine. direk bardağa poşeti daldırmak yerine başka bir aparatı daha kullanıyoruz sizin çözümde.

Yillardir rossmanda satilir bu filtreler, seyahatlere hazirlayip goturuyordum hatta simdi ticari urun olarak da cikartmislar sallama kahve :P her halukarda yoklukta gideri var ben ekipman olmayan yerde keyifle tukettim.

Bazı çay poşetleri kalın oluyor ve aroma pek geçirmiyor. (Kahve denemedim, çay da boyle oluyor)

Geri