• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cascara

Bu konu nasıl unutuldu acaba.

Cascara, İspanyolca'da kabuk demekmiş. Coffea arabica yani bildiğimiz kahve çekirdeklerinin kabuklarının kurutulmasıyla elde ediliyor. Kahve çayı desek çok yanlış olmaz.

Overdosecoffee'den almıştım. Tadını beğendim ben. Fiyatı da aşağı yukarı ıhlamur ile aynıydı.

Son düzenleme:
benim çok beğendiğim bir şey cascara çayı. tadı kahveye benzemiyor böyle bir beklenti olmasın, daha çok bitki çayı tadı var. yapımı kolay, French press'le yapıyorum. hem sıcak hem de soğuk tüketmeyi seviyorum. çok farklı tüketimleri var. ben az da olsa limon ekliyorum. kimileri kafein oranının hayli yüksek olduğunu söylüyor, çok yüksek olmadığını savunanlar da var. denemek isteyenlere overdose'dan tavsiye ederim.

Cascara, İspanyolca'da kabuk demekmiş. Coffea arabica yani bildiğimiz kahve bitkisinin yapraklarından elde ediliyor. Kahve çayı desek çok yanlış olmaz.

yapraklardan değil, çekirdekleri alınmış meyvenin kurutulmasıyla elde ediliyor. Kabuk ismi almasının mantığı da o, asıl ürün olan kahve çekirdeklerinin kabuğu, yani meyvesi.

Kamarad coffee'den sipariş ettim ben. 125 gr'ı 30 liraya satıyorlar yani diğer gördüğüm kavuruculara göre daha ucuz. Ayrıca kahve gününe özel kargo bedava da yapm... Diyordum ki sitelerini tekrar kontrol etmek için açtığımda 40 lira yaptıklarını gördüm. Daha 30 eylülde 30 liraya sipariş ettim ben. Yazık...

Kamarad coffee'den sipariş ettim ben. 125 gr'ı 30 liraya satıyorlar yani diğer gördüğüm kavuruculara göre daha ucuz. Ayrıca kahve gününe özel kargo bedava da yapm... Diyordum ki sitelerini tekrar kontrol etmek için açtığımda 40 lira yaptıklarını gördüm. Daha 30 eylülde 30 liraya sipariş ettim ben. Yazık...
yazmasak mı böyle şeyler, resmen piyasa yükseltiyoruz :ROFLMAO:

1 kere aldım, 1 kere demledim, paketin kalanı olduğu gibi duruyor. bunu içeceğime hibiskusu ya da rooibosu tercih ederim.

Bugün porselen demliğe 10 gram cascara 250 ml su koyup 8 dakika demledim. Kuşburnu gibi bir tadı var değişik fena değil. Kaynatarak uzun süreli demlemek biraz daha sonraya kaldı ama böyle de içilir.

Bu arada ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama burada 100 gram cascara 100 lira mı gözüküyor??

@selamet in sitesinde araştırırken fark ettim 70 lira artış yazıyordu ilgimi çekti.

Geri