• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cappuccino yapmak

İSTANBUL

Üye
Daha fazla  
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Yaklaşık 1 haftadır Gaggia Clasic ile haşır neşir oluyorum, espresso yapabilmeye başladım ,ancak cappucino konusunda acemiliğim devam ediyor.Süt kabına ne kadar süt konulacağı, kac saniye süresince buhar basılacağı buhar çubuğunun ne kadar derine batıralacağı gibi konularda deneyimli arkadaşlarımın fikirlerine ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam yakın vakitte şöyle bir video izlemiştim. Sorularınızı cevaplayacağını düşünüyorum.

Yaklaşık 1 haftadır Gaggia Clasic ile haşır neşir oluyorum, espresso yapabilmeye başladım ,ancak cappucino konusunda acemiliğim devam ediyor.Süt kabına ne kadar süt konulacağı, kac saniye süresince buhar basılacağı buhar çubuğunun ne kadar derine batıralacağı gibi konularda deneyimli arkadaşlarımın fikirlerine ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
Bunu en iyi videolardan öğrenebilirsiniz, bizim burda yazıyla tanımlamalarımızdan çok bir şey anlamazsınız, youtubeda konu üstünde çok çok fazla video var. Bir de eğer latte art yapamıyorsanız çok dert etmeyin öncelikle köpürtme kalitenizle uğraşın latte art zamanla olur zaten.

Geri