• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cappuccino/Caffe Latte/Flat White’da süt nasıl olmalı? İyi Cappuccino içilebilecek mekanlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raicem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raicem

Yeni Üye
İsim
Cem
Daha fazla  
İsim
Cem
Değirmen
Molent Pocket
Ekipmanlar
Clever Dripper, Hario V60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Eskişehir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Odunpazarı
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Tepebaşı
Herkese merhaba, 7-8 aydır kahve ve kahve demleme dünyasını keşfetmeye çalışıyorum. Genelde filtre kahve deneyimlesem de geçenlerde Montag Coffee’de bir capuccino içtim ve sütün dokusuna, alttan gelen espresso tadına hayran kaldım.

Bunun üstüne dışarıda hep sütlü kahveler tatmaya başladım. Bu sebeple kafamda sütlü espresso bazlı içeceklere dair bazı sorular belirdi.

Bu içeceklerde sütün dokusunu nasıl tarif edersiniz? Dışarıda Capuccino ve Cafe Latte ictigimde kahveli sıcak süt içiyormuş gibi oluyorum. Evet, en üstte belli bir miktar köpük oluyor, ancak onun altındaki sütün dokusu hemen her zaman sıcak süt gibi geliyor bana. Herhangi özel bir doku yok gibi. Bu normal midir?

Aynı zamanda İstanbul veya Eskişehir’de güzel Capuccino/Caffe Latte/Flat White deneyecek mekan önerileriniz varsa duymak isterim. Çok teşekkürler şimdiden.

Geri