• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafflano Krinder Kullanıcı yorumu?

kahveciTed

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Daha fazla  
İsim
Mehmet
Herkese selamlar, bayadır forumda ki yazılanları okuyordum ve konuşulan konular çok hoş geldiği için üye oldum.
Sizlere sorum şu
1 yıldır sözen el değirmeni kullanıyorum ama artık ciddi anlamda çok sıkıldım hem uzun öğütüm hem de tiksindirici metal kokusu gelmeye başladığı için değiştirmem gerektiğini düşündüm. Türk kahvesi, Chemex ve Aeropress için değirmen araştırıyordum ve Cafflano Krinder hoşuma gitti ama şöyle bir durum var ki internette hiç kullanıcı yorumu bulamadım bu yüzden sizlere sormak istedim.
Aranızda veya çevresinde kullanan kişiler varsa önerir misiniz bu değirmeni?

Herkese selamlar, bayadır forumda ki yazılanları okuyordum ve konuşulan konular çok hoş geldiği için üye oldum.
Sizlere sorum şu
1 yıldır sözen el değirmeni kullanıyorum ama artık ciddi anlamda çok sıkıldım hem uzun öğütüm hem de tiksindirici metal kokusu gelmeye başladığı için değiştirmem gerektiğini düşündüm. Türk kahvesi, Chemex ve Aeropress için değirmen araştırıyordum ve Cafflano Krinder hoşuma gitti ama şöyle bir durum var ki internette hiç kullanıcı yorumu bulamadım bu yüzden sizlere sormak istedim.
Molent g50 espresso dahil tüm öğütüm seviyelerinde başarılı bir değirmen tavsiye ederim

Evet g50 çok güzel değirmen fakat krinder 590tl molent 850tl. Hatta şuan stok güncellemesi yapılıyormuş muhtemelen daha da artıcak gibime geliyor

Sizlere sorum şu
forumdan bir arkadaş satıyordu haftaya muhtemelen alıcam. Eğer alırsam yorumlarımı yazarım buraya, tabi birileri varsa önerilerini bekleriz

Cafflano hakkında pek kullanıcı yorumu yok. Birde o kadar para veriyorsunuz plastik bir değirmen almak mı? Metal bir değirmen almak mı?

Cafflano hakkında pek kullanıcı yorumu yok. Birde o kadar para veriyorsunuz plastik bir değirmen almak mı? Metal bir değirmen almak mı?
plastik konusunda haklısınız fakat bir kaç video izledim bana öğütmesi iyi gibi geldi yani o fiyata bunun gibi bulabilir miyim bilmiyorum.
molent aliyim desem şuan 900tl yi geçicek gibi duruyor zamlandıktan sonra

Model ve fiyat bilmiyorum ancak Timemore'un bazı modellerinin Türk kahvesi çekmekte sıkıntısı olmadığını belirtiyordu bazı arkadaşlar.

Onlar fiyat olarak uygunsa forum ahalisi yönlendirmede yardımcı olabilir belki.

Timemore un titanyum burr lu S modelleri öğütebiliyor.

Timemor'un c2 modeli türk kahvesi öğütemiyor mu bilginiz var mıdır?

Maalesef 10 klik altı süreler çok çok uzuyor, öğütmeye uğraşırsaniz da kahve keyif olmaktan çıkar türk kahvesi özelinde işinizi görmez.

Youtube ' da kahvetrip' in videosu var.

Geri