• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Cafflano Kompresso

İsim
Yunus
Daha fazla  
İsim
Yunus
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Aeropress, v60 İmmersion Switch, v60 seramik, French Press, Konchero Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Karşıyaka
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Bornova
Temmuz ayında Coffeerem'den 420 TL'ye aldığım, toplamda 4-5 demlemede kullandığım ekipmanımı, hario switch e bütçe oluşturmak maksadıyla satmak istiyorum. Kutusuyla gönderilecek olup kargo alıcıya aittir.
-Fiyat 250 TL(pazarlıksız) (Bursa Osmangazi içi elden teslim edebilirim)

Ekli dosyalar

• 20200916_151812.jpg
    20200916_151812.jpg
    99.7 KB · Görüntüleme: 133
  • 20200916_180313.jpg
    20200916_180313.jpg
    63.3 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_20200916-181759_Chrome.jpg
    Screenshot_20200916-181759_Chrome.jpg
    52.8 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:
güncel(bu fiyata kaçıran pişman olur 😅)

• Like
Tepkiler: mmm
Sırf denemek için almak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi :) çok ekipman aldım

Üstad bence koleksiyonuna eklemelisin.😄 Ürün gayet kaliteli malzemeden yapılmış. Açıkçası Ben ürünün performansından memnun kalmakla birlikte gerek C40 ile espresso 8-9 klik çekmek ilk başlarda sorun olmasada her gün bir iki shot alayım dediğimde baktım elim gitmiyor, v60 neyime yetmiyor dedim son üç haftadır da ürün atıl kalınca, üstüne de immersion set almaya karar verince dedim ki kompressoyu çürütmeden elden çıkarayım 😅

20200918_092547.jpgScreenshot_20200918-092520_Video Player.jpg

Üstad bence koleksiyonuna eklemelisin.😄 Ürün gayet kaliteli malzemeden yapılmış. Açıkçası Ben ürünün performansından memnun kalmakla birlikte gerek C40 ile espresso 8-9 klik çekmek ilk başlarda sorun olmasada her gün bir iki shot alayım dediğimde baktım elim gitmiyor, v60 neyime yetmiyor dedim son üç haftadır da ürün atıl kalınca, üstüne de immersion set almaya karar verince dedim ki kompressoyu çürütmeden elden çıkarayım 😅

Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4553

Evde espresso için iyi bir cihaz var. Bunu alırsam biraz bakıp satmak için alırım. Evde ekipman koyacak yer kalmadı 😂

bende öm attım o halde

Son düzenleme:
Geri