• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Caffe Nux

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selamet

Barista
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
caffenux-logo.png

Not: bağlıntım yada denemişliğim yok

Ankara firması, kavurum Bomonti-Şişli'de. İlgi çekici çekirdekleri, özenli paketleri var ve fakat nazar-ı dikkatime celbeden bazı hususlar da var. Şöyle ki; bu çekirdeklerin Türkçe bilgilendirme yazı içerikleri bir kaynak tarafından mı hazırlanıyor acaba?
https://shop.caffenux.com/urun/ethiopia-tt-wush-wush-washed/
Çünkü T&T Wush Wush çekirdeği için çiftlik hikayesi, tat profili, vb. bilgiler Kungpow sayfasında ki yazılar ile bire bir aynı, kelimesi, noktalama işaretine kadar.
https://tr.kungpowcoffee.com/product-page/ethiopia-t-t-wush-wush-washed-300g
Sadece bilmediğim ve fikrim olmadığı için sordum. Tüm kavurucular, Türkçe bilgilendirme notlarını bir kaynaktan hazır mı alıyor?

Ankara firması, kavurum Bomonti-Şişli'de. İlgi çekici çekirdekleri, özenli paketleri var ve fakat nazar-ı dikkatime celbeden bazı hususlar da var. Şöyle ki; bu çekirdeklerin Türkçe bilgilendirme yazı içerikleri bir kaynak tarafından mı hazırlanıyor acaba?
https://shop.caffenux.com/urun/ethiopia-tt-wush-wush-washed/
Çünkü T&T Wush Wush çekirdeği için çiftlik hikayesi, tat profili, vb. bilgiler Kungpow sayfasında ki yazılar ile bire bir aynı, kelimesi, noktalama işaretine kadar.
https://tr.kungpowcoffee.com/product-page/ethiopia-t-t-wush-wush-washed-300g
Sadece bilmediğim ve fikrim olmadığı için sordum. Tüm kavurucular, Türkçe bilgilendirme notlarını bir kaynaktan hazır mı alıyor?
Benim bildiğim Nux'teki o kahveler de Warrick Masfen tarafından kavruluyor, yazılar o yüzden aynıdır.
Yani sitelerindeki Kenya Mihando SL-28 PB, Etiyopyalar ve Burundi Kirondo Kungpow çekirdekleri zaten.

Benim bildiğim Nux'teki o kahveler de Warrick Masfen tarafından kavruluyor, yazılar o yüzden aynıdır.
Yani sitelerindeki Kenya Mihando SL-28 PB, Etiyopyalar ve Burundi Kirondo Kungpow çekirdekleri zaten.

Hem çekirdekler aynı hemde kavuran aynı kişi ise o zaman Kungpow'dan çekirdek almak ile Caffe Nux dan çekirdek almak aynı kapıya çıkıyor sanırım.

Fakat şöyle bir şey dikkatimi çekti. Aşağıdaki çekirdekler sadece caffenux'da mevcut (kungpow da gözükmüyor), bunların kavrumu ve tedariği nasıl oluyor acaba.

shop.caffenux.comBrezilya – Fazenda Ecoagricola54.00 TL
shop.caffenux.comKolombiya – Cooperativa De Salgar51.00 TL

Farkı caffenux ücretsiz kargo ile göndermesi sanırım
Hem çekirdekler aynı hemde kavuran aynı kişi ise o zaman Kungpow'dan çekirdek almak ile Caffe Nux dan çekirdek almak aynı kapıya çıkıyor sanırım.

Fakat şöyle bir şey dikkatimi çekti. Aşağıdaki çekirdekler sadece caffenux'da mevcut (kungpow da gözükmüyor), bunların kavrumu ve tedariği nasıl oluyor acaba.

shop.caffenux.comBrezilya – Fazenda Ecoagricola54.00 TL
shop.caffenux.comKolombiya – Cooperativa De Salgar51.00 TL

Nux mahallemizin kahvecisidir. Bazı çekirdekler , birden fazla kahvecide var. Mesela burada olan Kungpow‘da da olan Kenya Mihando ve ayrıca Burundi Kirundo kahveleri Troika Roastrey’de de var. Troika‘da fiyatlar ortalama %25 daha ucuz fiyatlı ayrıca kargo da ücretsiz.

Son düzenleme:
Bazı çekirdekler , birden fazla kahvecide var. Mesela burada olan Kungpow‘da da olan Kenya Mihando ve ayrıca Burundi Kirundo kahveleri Troika Roastrey’de de var. Troika‘da fiyatlar ortalama %25 daha ucuz fiyatlı ayrıca kargo da ücretsiz.
Sürekli niye yazıyorsunuz ayrı konularda aynısını. Niyetim var burundi çekirdeğini almak. Ama siz yazdıkça vazgeçecek gibi oluyorum :confused:. Gerçekten çok mu memnun kaldınız? Kavrumu nasıl Troika'da iyi mi?

Sürekli niye yazıyorsunuz ayrı konularda aynısını. Niyetim var burundi çekirdeğini almak. Ama siz yazdıkça vazgeçecek gibi oluyorum :confused:. Gerçekten çok mu memnun kaldınız? Kavrumu nasıl Troika'da iyi mi?
Yine bir çekirdek için, çok daha ucuza satan bir kavurucunun bilgisini verdiğimde yine bir alakasız cevap. Yani ters tepiyorsa, okumazsınız olur biter. Gerçi bir de üstüne soru sormuşsunuz çekirdek ile ilgili. 300 gramı 105 TL ‘ye Kungpow’da satıyorken Troika aynı çekirdeği kargo ücretsiz 250 gramı 67,5 TL‘ye satıyorsa bu duyurulması gereken bir bilgidir. 250 gramı 90 TL‘ye Nux’da satılan Burundi kahveyi yine Troika 67,5 TL’ye satıyorsa bu da paylaşılmayı hak eder. Piyasa da bir çok kavurucu uyumlu eylem halinde fiyatları tek tiplileştirip, fiyatı yükseğe çektiği görülüyor. Aynı çekirdeği bu kadar uygun fiyata satan bir kavurucu varsa desteklerim. Bunun hesabını da kimseye vermem. Uygun fiyata satması ve bunun duyurusunu yapmam mı sorun oldu? Daha önce de aynı çekirdeği daha uygun fiyatlı başka bir kavurcuda bulup duyurusunu yaptığımda bazı kişiler rahatsız olup saldırıya geçmişti, aynı sizin gibi. Troika ile Kungpow fiyat karşılaşmasını yapınca şimdi kim rahatsız olucak, kimin zoruna gidecek merak ediyordum, yorum şimdi geldi. Benim yazmamdan rahatsız oluyorsanız neden , kavrum nasıl diye soruyorsunuz. Troika başlığı altında yorumladım. Troika başlığı altında yorum yazıp aynı çekirdek burada da karşıma çıkınca gönderme yapmak gayet normal. İki kere yorum yazınca bu süreklilik mi oluyor.

Son düzenleme:
Ne yorum yapacağımı size soracak değilim. Okumazsınız olur biter. Gerçi bir de üstüne soru sormuşsunuz çekirdek ile ilgili. 300 gramı 105 TL ‘ye Kungpow’da satıyorken Troika aynı çekirdeği kargo ücretsiz 250 gramı 67,5 TL‘ye satıyorsa bu duyurulması gereken bir bilgidir. 250 gramı 90 TL‘ye Nux’da satılan Burundi kahveyi yine Troika 67,5 TL’ye satıyorsa bu da paylaşılmayı hak eder. Aynı çekirdeği bu kadar uygun fiyata satan bir kavurucu varsa desteklerim. Uygun fiyata satması ve bunun duyurusunu yapmam mı sorun oldu? Daha önce de aynı çekirdeği daha uygun fiyatlı başka bir kavurcuda bulup duyurusunu yaptığımda bazı kişilerin zoruna gitmişti. Benim yazmamdan rahatsız oluyorsanız neden , kavrum nasıl diye soruyorsunuz. Troika başlığı altında yorumladım. Troika başlığı altında yorum yazıp aynı çekirdek burada da karşıma çıkınca gönderme yapmak gayet normal.
Bu kadar agresif olunacak bir durum yok. Ters tepiyor bence sadece. Kaş yapayım derken göz çıkartıyorsunuz.

Bu kadar agresif olunacak bir durum yok. Ters tepiyor bence sadece. Kaş yapayım derken göz çıkartıyorsunuz.
Benim yorum yapmamın hesabını sormayacaksınız. Göz çıkarmak ne alaka? Aynı çekirdeği ortalama %25-30 satan bir kavurucu hakkında farkındalık yaratıyorum. Bunu da sadece yeri geldiği için sadece ve sadce iki kez yorum yapmışım Troika ile ilgili. Ters tepecekse o sizin probleminiz. Okumazsınız olur biter, can sıkmaya değecek bir konu değil kimse için.

Son düzenleme:
Ben size hesap sormuyorum, siz öyle algılıyorsunuz. İsterseniz 50 kere de yazarsınız ben sizi engelleyebilir miyim engelleyemem. Almaya niyetlenince ben farklı yerlerde görünce nedenini öğrenmek istedim. Nedenini öğrenmiş oldum, teşekkürler.

Geri