• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafemarkt Firması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yörük
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yörük

Üye
İsim
Ufkun
Daha fazla  
İsim
Ufkun
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Mersin
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Mut
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Silifke
Cafemarkt adlı siteden sipariş veren oldu mu? Söz konusu siteye ilişkin deneyimi olan varsa yazarsa güzel olur. Sitede kahve ekipmanı fiyatları piyasaya göre uygun ve %5 sevgililer günü indirimi var. Elektrikli kettle bakarken önüme çıktı, inceleyip geri dönüş yaparsanız sevinirim.

Cafemarkt adlı siteden sipariş veren oldu mu? Söz konusu siteye ilişkin deneyimi olan varsa yazarsa güzel olur. Sitede kahve ekipmanı fiyatları piyasaya göre uygun ve %5 sevgililer günü indirimi var. Elektrikli kettle bakarken önüme çıktı, inceleyip geri dönüş yaparsanız sevinirim.
forumun arama bölümüne "cafemarkt" yazıp, sonuçları gözden geçirebilirsiniz.

Bu ürünü 30 Ocak'ta sipariş ettim. İthal olduğu için daha yeni tedarik edilmiş. Bana söylenen gümrükten yeni geçtiği ve bugün ya da yarın kargoya verileceği. Sorunuz varsa sitenin chatinden yazınca en geç 5-10 dk sonra cevaplıyorlar, o konuda bir sıkıntı görmedim.

Bu konu altında da konuşulmuştu, ürün gelince tecrübelerimi aktarırım.

aeropress filtresi almıştım sadece bi sorun yaşamadım.

Bir kaç yıl önce bende aeropress ile ilgili bir şeyler almıştım sorun yaşamamıştım

Herkese iyi günler adım sinan bayın Cafemarkt satış müdürüyüm. Biz çok ciddi bir internet platformuyuz. bu yüzden diğer sitelerden farkımız müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya çalışmaktır. Bunu yanında Kahve konusunda ciddi uzmanlığımızda bulunmaktadır. burada sorusu olan arkadaşlara hem fiyat anlamında hem de ürün anlamında bilgi verebiliriz. bizim için ev kullanıcıları çok daha değerlidir. mail adresim sinan.bayin@cafemarkt.com sorularınızı beklerim

Çok fazla kahve dükkanı malzemesi aldım buradan hiç sıkıntı yaşamadık hocam

Sinan

Sinan Bey sizde diğer kurumsal firmalar gibi foruma özel indirim ya da kampanyalar planlamayı düşünür müsünüz 🙂?
iyi günler;

Mesajınız için teşekkür ederiz. Elbette sadece bu foruma özel bir indirim uygulayabiliriz. isterseniz sizin istediğiniz bir ürün var ise ona çok özel bir indirim yaparak tüm arkadaşların faydalanmasını sağlayabiliriz.

Hızlı ve olumlu dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Ben kişisel olarak sizin getirmiş olduğunuz kettle'ı almayı planlıyorum. Ancak @NoDRaC Suat Bey kendisi cidden çok ilgili bir forum yöneticisi daha kapsamlı bir cevap verecektir. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.
ben teşekkür ederim. sadece bu ürün gümrükte ve işlemlerinin tamamlamasını bekliyoruz. son zamanlarda gümrükte çok sorun yaşadığımız için ne kadar sürecek bilemiyoruz. sonra beklemeden dolayı sorun yaşansın istemem. Gümrükten çekildiğinde sizlere bilgi vermek en doğru yol olacaktır. tahmini ürün 10 gün içinde çıkacak

Ben de kendilerinden Konchero Kethıl almıştım.
Sıkıntısız. 🙏👍

iyi günler;

Mesajınız için teşekkür ederiz. Elbette sadece bu foruma özel bir indirim uygulayabiliriz. isterseniz sizin istediğiniz bir ürün var ise ona çok özel bir indirim yaparak tüm arkadaşların faydalanmasını sağlayabiliriz.
Merhaba, aşağıdaki ürüne özel bir indirim yapabilir misiniz ?

Herkese iyi günler adım sinan bayın Cafemarkt satış müdürüyüm. Biz çok ciddi bir internet platformuyuz. bu yüzden diğer sitelerden farkımız müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya çalışmaktır. Bunu yanında Kahve konusunda ciddi uzmanlığımızda bulunmaktadır. burada sorusu olan arkadaşlara hem fiyat anlamında hem de ürün anlamında bilgi verebiliriz. bizim için ev kullanıcıları çok daha değerlidir. mail adresim sinan.bayin@cafemarkt.com sorularınızı beklerim
Hoşgeldiniz, foruma gelmeniz çok güzel oldu, bu şekilde firmaların bire bir iletişiminin daha faydalı olduğu kanaatindeyim, teşekkürler

Bu kettle kullanan var mı acaba bizleri bilgilendirse, bende eski inox olan klasik modeli var.

iyi günler ben satıcısı olarak cevaplamak isterim. yeni ürün görsel olarak eskisine göre çok daha güçlü. kalite olarak çok farklılık arz etmiyor. Ama tercihen yeni ürünü almak çok daha keyifli gözükmekte. ısınma hızı oldukça iyi. tavsiye ederim.

Geri