• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafelat Robot

İsim
Samet Korkmaz
Merhaba herkese;

Birçok kişi bu konuda bizden haber beklediği için genel bir duyuru yapmak istedik.

Uzun süredir Cafelat firması ile görüşmelerimiz sonucunda ürünlerin Türkiye'de dağıtımı konusunda anlaşmaya vardık.

Robot ürünleri tamamen el işçiliği olduğundan her ay için firmanın belirli bir kapasitesi bulunmakta.

Eylül ayı içerisindeki üretimden 4 adet Cafelat Robot Barista modelinden bizler için ayrıldı. Bunlardan şu an 3 tanesi rezerve edilmiş durumda.

Firmaya ilk sevkiyatı biraz daha arttırmak adına baskı yapıyoruz. Bu nedenle ürünle ilgilenen arkadaşlar en azından bize bilgi verebilirse ilk sevkiyatta mümkün olabildiğinde beklentileri karşılamak adına biz de firmaya baskı yapmak istiyoruz.

Not: Robot Barista modelin Türkiye satış fiyatı 3.000 TL ile 3.200 TL arasında bir bedel olması öngörülmektedir.

Bol kahveli günler dileriz.

Ekli dosyalar

• robotbaristagreen.png
    robotbaristagreen.png
    324.1 KB · Görüntüleme: 322
Bugün aldığım en güzel haber.Hemen arayıp 1 adet rezerve ettim.İlerleyen zamanlarda aksesuarlarını da sizden satın almak isterim.Teşekkürler!

James Hoffmann'ın incelemesini buraya bırakıyorum.

Son düzenleme:
Harika bir girişim, tebrikler. Tipinden dolayı gönlümde yatan aslan Robot’tu aslında ama Avrupa’da bile hazır stok denk getirmek çok zor olduğu için Flair almıştım. Ben alamayacak olsam da Türkiye’de ulaşabilecek olmak çok güzel.

uzun zamandır cafelat robot kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün. ben çok zorluklarla getirtebilmiştim o yüzden @specific.coffee tebrik ediyorum bu girişiminizi. ben de calibrated tamper için beklemedeyim
Evet maalesef; firma biraz zor bir firma, ülkemizde şu an asya bölgesinden ithalatta zor ek vergiler vs. yüzünden ama şükür başardık. İnşallah kahve severler için seçenekleri arttırmaya devam edeceğiz 🙏

Merhaba herkese;
Cafelat Robot Barista Model Retro Green serimizden ilk 15'li ürün setimizin imalat süreci tamamlanmıştır ve yarın bizlere sevkiyatını sağlayacaktır firma.

Uzun uğraşlar sonucu alımını yapabildiğimiz ve sizlerden gelen talepler sonucu 4 tane ile başlayıp firmayı 15 adete kadar ikna edebildik.

Şu an ilk sevkiyattan 3 adet ürün kalmıştır. Diğer 12 adet ürün için ön ödemeler tamamlanmıştır. Öncelikle göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgiye çok teşekkür ediyoruz.

Kalan 3 ürün için ise almayı düşünenler için bu linkte detaylarıyla sunulmaktadır. https://specific.coffee/urunler/cafelat-robot/

Ekli dosyalar

• IMG_1973.jpg
    IMG_1973.jpg
    121.4 KB · Görüntüleme: 174
Herkese Merhaba;

Türkiye'de ilk Cafelat Robot - Retro Green - Barista modelleri bugünden itibaren kullanıcılara teslim edilmeye başlandı.

Şu an için ilk rezervasyonlardan iptal olan sadece 1 adet cihaz kaldı sitede satışta. Ayrıca yine çok sorulan Leveling Tamper'lardan da 2 adet stokta!

Ekim ayı için birkaç güne kadar talepleri toplamaya başlayacağız. Detayları yine buradan sizlerle paylaşıyor olacağız.

Herkese bol kahveli günler dileriz.

Ekli dosyalar

• C7F71E43-D809-4841-B130-42C6494CA57C.png
    C7F71E43-D809-4841-B130-42C6494CA57C.png
    433.5 KB · Görüntüleme: 197
Eğer bütçe varsa ve espresso seviyorsan evde makina şart. "Hoffman'ın bile evde espresso makinası yok" cümlelerine aldanmıyorum artık :) dışarıda güzel bir filtre içme şansı yüksek ama güzel bir espresso ihtimali çok düşük bence. Cafelat'ın ilk ön siparişinde termal ısı kaybından çekinerek almamıştım ama görüyorum ki çok güzel shotlar alıyor arkadaşlar.

Eğer bütçe varsa ve espresso seviyorsan evde makina şart. "Hoffman'ın bile evde espresso makinası yok" cümlelerine aldanmıyorum artık :) dışarıda güzel bir filtre içme şansı yüksek ama güzel bir espresso ihtimali çok düşük bence. Cafelat'ın ilk ön siparişinde termal ısı kaybından çekinerek almamıştım ama görüyorum ki çok güzel shotlar alıyor arkadaşlar.
Termal ısı kaybı dediğiniz durum nedir?

Termal ısı kaybı dediğiniz durum nedir?
Otomatik cihazlarda termal enerji kaybı (direk ısı ile bağlantılı) düşüktür. Hem kazanın içerideki sıcaklığı hem de sıcak su deveranı iletim ve taşınım yoluyla cihazın ısısını stabil kılar. Ancak manuel cihazlarda ısıyı yani bu noktada enerjiyi kontrol etmeniz o kadar kolay değil, ekipmanı iyice ısıtıp alacağınız shot’ı hızlıca almanız gerekebilir. Nihayetinde, kullanmadığım için yanılmış olabileceğimi yukarıda belirttim, en iyisini kullanan arkadaşlar bilirler.

Geri