• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Cafelat Robot (Creamy White) ve Eureka Mignon Crono (Beyaz)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yusaaktas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
3750 tl

Yusaaktas

Üye
İsim
Yusuf yuşa
Daha fazla  
İsim
Yusuf yuşa
Espresso Makinesi
Nanopresso
Değirmen
Molent g50
Ekipmanlar
V60 chemex moka pot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Umraniye
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kadikoy
Yaklasik 4 ay once spesific coffeden aldigim cafelat robotu espressoya fazla vakit ayiramadigim daha cok filtre kahve tukettigimden dolayi butce olusturmak amacli satmak istiyorum tum yedek parcalari ve kutusu faturasi mevcuttur hic bir fiziksel hasari yoktur ayrica yaninda 3d yazici ciktisindan aldigim wdt tamper eklentisi ve mittenleeriyle robota uygun tartiyida satmak istiyorum. Robotta en fazla 30-35 shot almisimdir kagit filtrelerinden ise en fazla 3-4 tane kullanmisimdir.
Robot= 3750 tl
Eklentiler ve tarti= 150 tl

Ayrica robotla birlikte espressoda kullanmak icin Tin coffeeden 3 ay kadar once aldigim elektrikli ogutucude bosa cikacagindan en fazla 1 kilo kahve oguttugum Cronoyu satmak istiyorum urunun hic bir vidasini dahi sokmedigim icin kurcalamamak amacli icini acip fotograf cekmedim ozellikle isteyen olursa atabilirim.
Crono= 2200 tl

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210608-232208_Gallery.jpg
    Screenshot_20210608-232208_Gallery.jpg
    43.1 KB · Görüntüleme: 270
  • Screenshot_20210608-232203_Gallery.jpg
    Screenshot_20210608-232203_Gallery.jpg
    38.2 KB · Görüntüleme: 270
  • Screenshot_20210608-232157_Gallery.jpg
    Screenshot_20210608-232157_Gallery.jpg
    48.8 KB · Görüntüleme: 269
Son düzenleme:
Cafelat robot satılmıştır. Cronoyu tek basina kullanmayacagim icin hizli satilmasi icin fiyatta guncelleme yapiyorum
CRONO= 2100 tl

Geri