Yusaaktas
Üye
- İsim
- Yusuf yuşa
Daha fazla
- İsim
- Yusuf yuşa
- Espresso Makinesi
- Nanopresso
- Değirmen
- Molent g50
- Ekipmanlar
- V60 chemex moka pot
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Istanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Umraniye
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Kadikoy
Yaklasik 4 ay once spesific coffeden aldigim cafelat robotu espressoya fazla vakit ayiramadigim daha cok filtre kahve tukettigimden dolayi butce olusturmak amacli satmak istiyorum tum yedek parcalari ve kutusu faturasi mevcuttur hic bir fiziksel hasari yoktur ayrica yaninda 3d yazici ciktisindan aldigim wdt tamper eklentisi ve mittenleeriyle robota uygun tartiyida satmak istiyorum. Robotta en fazla 30-35 shot almisimdir kagit filtrelerinden ise en fazla 3-4 tane kullanmisimdir.
Robot= 3750 tl
Eklentiler ve tarti= 150 tl
Ayrica robotla birlikte espressoda kullanmak icin Tin coffeeden 3 ay kadar once aldigim elektrikli ogutucude bosa cikacagindan en fazla 1 kilo kahve oguttugum Cronoyu satmak istiyorum urunun hic bir vidasini dahi sokmedigim icin kurcalamamak amacli icini acip fotograf cekmedim ozellikle isteyen olursa atabilirim.
Crono= 2200 tl
Robot= 3750 tl
Eklentiler ve tarti= 150 tl
Ayrica robotla birlikte espressoda kullanmak icin Tin coffeeden 3 ay kadar once aldigim elektrikli ogutucude bosa cikacagindan en fazla 1 kilo kahve oguttugum Cronoyu satmak istiyorum urunun hic bir vidasini dahi sokmedigim icin kurcalamamak amacli icini acip fotograf cekmedim ozellikle isteyen olursa atabilirim.
Crono= 2200 tl
Ekli dosyalar
Son düzenleme: