• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafecler için Filtre Kutusu by Edeko Design

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SirJohn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SirJohn

Barista
İsim
Sercan Pekel
Daha fazla  
İsim
Sercan Pekel
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Maltepe
Merhabalar,

Cafecler geldikten sonra Hario kullanmayı bıraktım. Cafeclerde 5 çeşit gelmişti ve demleme denemelerimde kullandığım filtre sayısı artmıştı.

Biz de Edeko Design Emrah Bey @freenautilus ile 5 li filtre kutusu yapabilir mi diye konuşmaya başladık. Örnekleri nedir nasıl olabilir diye konuştuk. Sonunda Emrah bey kestaneden mükemmel bir ürün çıkarttı anladığım kadarıyla baya da bir uğraştı.

Geçen gün ürünü aldım (şimdilik) beyaz etiket kağıtlarıyla bölmeleri ayırdım ve filtrelerimi yerleştirdim. Buraya sadece Abaca ve TH-3 poşeti tam sığmadı ve ambalajında biraz bırakmam gerekti. İlk fırsatta kutunun hakkettiği şıklıkta bir etiketleme yapacağım.

Tekrardan teşekkür ederim @freenautilus

WhatsApp Image 2021-02-16 at 14.07.49 (1).jpegWhatsApp Image 2021-02-16 at 14.07.49.jpeg

İstekler bitmez , 2 li veya 3 lü örnekler de olabilir mi ? 100 tane sığacak şekilde 👍

Çok güzel gözüküyor. Satışa çıkarsa ben dahil birçok kişinin ilgi göstereceğine eminim :)

Geri