• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafec Filtreleri Hakkında Yardım

habipermis

Barista
İsim
Habip Ermiş
Daha fazla  
İsim
Habip Ermiş
Değirmen
Molent G50
Ekipmanlar
Hario V60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Arkadaşlar öncelikle herkese sağlıklı mutlu seneler dilerim.
Eşim geçende benim TH1 TH2 TH3 ve Abaca Filtre Kağıtlari poşetten çıkarıp hepsini birleştirip koymuş. Şimdi haberim olmuş ve ben şehir dışındayım. İnanılmaz gerildim

TH1 tamam zaten çok ince anlarım ...

Sanirim TH3 de en kalını olduğu için anlarim...

TH2 ve Abaca kalıyor geriye...
Onları ayırt edebilir miyim?

Yardımcılarınızi rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim

Birleştirirken tahminimce karışık birleştirmemiştir, hepsi arka arkaya gelecek şekilde birleştirmiştir, arkadaki ve öndeki atıyorum th3 ve th1 ortada 2 çeşit filtre kalıyor onları da göz kararı seçin içinden hepsini boş su dökerek deneyin. Süre olarak referans olacaktır, yani aklıma gelen en uygun bu, kalınlık incelik bakımından Th1 ve Th3 ayrılırsa yine süre bakımından Th2 ve Abaca ayrılır.

TH1 çok ince evet anlaşılıyor. TH2 de en kalını değil ama kağıdı en yoğun olan filtre. Dış yüzeyindeki pürüz daha az. Abaca ile TH3'ü karşılaştırdım şu an, çok kolay anlaşılmıyor dışarıdan. Hatta farklılıklarına bakarken hangisinin hangisi olduğunu karıştırdım. Şu şekilde ışığa tutarak da anlayabilirsiniz:

İçinde daha çok gölge olan Abaca, daha az olan TH3:

20220101_162900_copy_2064x1548.jpg

Neredeyse hiç karartı olmayan ise TH2:

20220101_162953_copy_1548x2064.jpg

Çok teşekkür ederim

TH1 çok ince evet anlaşılıyor. TH2 de en kalını değil ama kağıdı en yoğun olan filtre. Dış yüzeyindeki pürüz daha az. Abaca ile TH3'ü karşılaştırdım şu an, çok kolay anlaşılmıyor dışarıdan. Hatta farklılıklarına bakarken hangisinin hangisi olduğunu karıştırdım. Şu şekilde ışığa tutarak da anlayabilirsiniz:

İçinde daha çok gölge olan Abaca, daha az olan TH3:

Ekli dosyayı görüntüle 17751

Neredeyse hiç karartı olmayan ise TH2:

Ekli dosyayı görüntüle 17752
Soldaki Abaca Sağdaki TH3 değil mi?

kişisel alana müdahale maalesef kültürümüzün bir parçası. çocukluktan aile ile başlıyor ve hiç bitmiyor. geçmiş olsun ama bu kadar da üzülmeyin :) yukarıdaki yöntemlerle halledersiniz (y)

Forum dışı biri şu konuyu okusa 112'yi arar hepimizi "akıl sağlığını kaybetmişler" diye ihbar eder. :)
"Naayır doktor bey anlamıyorsunuz aralarında 20 sn fark var, hemşiranım o filtre asiditeyi vurguluyordu nolamazz." diye deli gömleğiyle hastaneyi turlardık herhalde. 😭

Geri