• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafec Abaca Set İndirimi!

raistlin

Üye
Selamlar Arkadaşlar,

Cafec filtreleri olabildiğince fazla arkadaşımız denesin ve avantajlı kullanabilsin diye elimizden geleni yapıyoruz. Biz ne yaparsak yapalım döviz seyrini sürdürüyor gerçi...

Sadede geleyim :)

Abaca için size 3'lü bir set hazırladık: 3x100 Abaca Filtre Seti, Kahve Kulübü'ne özel %20 indirimli! Normal satış fiyatı 225 TL iken Kulüp indirimiyle 180 TL'ye düşüyor. Yurtiçi Kargo ile gönderim ve KDV dahil.

Tin Coffee ve Clean Cup websitelerinden satın alabilirsiniz. Her bir sitede yirmi adet set ile sınırlı indirim.
İki site için de indirim kuponu: abacax3
İndirim bu hafta boyunca geçerli.

Abaca filtreler nitelikli kahveyle sadece performans açısından değil, üretim ve felsefe açısından da uyumlu. Bu filtreler için kullanılan ağaç hamuru FSC sertifikalı bir ormanlaştırma projesinden geliyor. Dolayısıyla sürdürülebilir ve çevre dostu bir üretim yönetiminden bahsediyoruz. Aynı zamanda içerikte bulunan Abaca lifleri de kağıda esneklik kazandırırken bir yandan da daha sürdürülebilir bir üretim ve kağıt kompozisyonu sağlıyor. Daha detaylı açıklamalar web sitelerinde de mevcut zaten.

Herkese Sevgiler!
 
Clean Cup'ta set gözüküyor fakat Tin Coffee'de seti göremedim.
 
Allah Allah... attığınız linke tıklayınca da site içi sayfa bulunamadı hatası verdi. :unsure:
 
Sorun düzelmiş, hemen bir set aldım. İstediğim ve beklediğim çevreci paket sonunda geldi. Teşekkür ediyorum @raistlin :giggle:.
 
3 adet benim için çok fazla izmir'den alacak arkadaş varsa 1 adet'ine talip olabilirim.
 
3x100 benim için de fazla. Ankara'da ortak alım düşünen varsa 100 adetini ben alabilirim.
 
01 boy filtreler gelecek mi? Gelecekse benzer bir indirimi o seride de görebilir miyiz? :)
 
Th 1-2-3 seti değil mi Togay @raistlin ? aldım bi set :)
 
İmkanınız varken alın atın bir kenara . Bu kur ile bu fiyatlara da alamayız. Bu arada normal Cafec filtre çok hoşuma gitti . Hario gibi değişkenlik yok . Stabil şekilde akış var .
 
Kampanyada son gün yarın arkadaşlar! :)
Konuyu ben bugün gördüm, fırsatı kaçırmışım satın alamadım. :)

Togay Bey, comandante ve red clix alacağım. Gruba özel indirim mevcut mu acaba? Forumda bir yerlerde yazılı ise mazur görün lütfen, buralarda yeniyim. :)
 
Konuyu ben bugün gördüm, fırsatı kaçırmışım satın alamadım. :)

Togay Bey, comandante ve red clix alacağım. Gruba özel indirim mevcut mu acaba? Forumda bir yerlerde yazılı ise mazur görün lütfen, buralarda yeniyim. :)

Merhaba,

Comandante ve tüm aksesuarlarda Avrupa fiyatını koruyoruz. :) Kırmayalım sizi, Comandante ve Red Clix'le beraber alabilmeniz için yardımcı olacağım Abaca Set konusunda, benimle iletişime geçmeniz yeterli.
 
Geri
Üst