• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Butik işletmelerin çekirdeği düzgün kavuramaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sugosu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sugosu

Üye
Kahvenin kg su olmuş 200 tl.. son 2 ayda nerdeyse 400-500 tl yi çöpe attım. İsim de vermek istemiyorum ancak kahveleri yakıp yolluyorlar. Anladığım kadarı ile az miktarda ki ; sipariş üzerine kavurum yapan firmalar bu sorunu yaşıyor.gelen çekirdekler siyaha yakın renk ve kömürleşmiş oluyor.
İşin ilginci ülkemizde ilk 5 te olan bir firma 2. Kez yolladı aldığım kahveleri ve 2. Gelenler ilkinden de beterdi..
Sizde bu tarz sorun yaşıyor musunuz acaba?

İsim neden vermek istemiyorsunuz? İsim verip, fotoğraf da eklerseniz bence daha güzel olur. Hem olanı görmüş oluruz hem de o firmaya karşı bir baskı oluşarak belki de daha iyi hale gelir.

isim verin isim.
şu şekilde tamamen boş bir yazı olmuş
neden isim verin diyorum çünkü burada hemen hemen her kavurucudan kahve alıp yorumlayan insanlar var. dolayısıyla ile görüş alışverişi olması gerekiyor.

Kahvenin kg su olmuş 200 tl.. son 2 ayda nerdeyse 400-500 tl yi çöpe attım. İsim de vermek istemiyorum ancak kahveleri yakıp yolluyorlar. Anladığım kadarı ile az miktarda ki ; sipariş üzerine kavurum yapan firmalar bu sorunu yaşıyor.gelen çekirdekler siyaha yakın renk ve kömürleşmiş oluyor.
İşin ilginci ülkemizde ilk 5 te olan bir firma 2. Kez yolladı aldığım kahveleri ve 2. Gelenler ilkinden de beterdi..
Sizde bu tarz sorun yaşıyor musunuz acaba?
Fotoğraf ekleyebilirsiniz, bir de siz kavurucu ile iletişime geçtikten sonra yaklaşımları nasıl oldu? Bunlar sizin için pozitifse isim paylaşmak istemeyebilirsiniz ama müşteri yaklaşımları da sorunlu ise, isim paylaşmak faydalı olabilir. Geçmiş olsun.

İsim vermeden nasıl düşünüp fikir beyan edeceğiz? En fazla "Ayıp etmişler.Püüü" deyip geçebilirim. :)

İsimleri çıkra

Geri