• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Butik cafemiz için espresso makinesi önerisi

Rexiach

Yeni Üye
İsim
Barış
Daha fazla  
İsim
Barış
Arkadaşlar yeni açılacak cafemiz için makine önerisi rica ediyorum. Günde ortalama 10 15 kahve yapabileceğim, aynı siparişte 2 3 kahve çıkartmak, latte, macchiato, amerikano vs. türler yapabileceğim aslında biraz da ev tipi olabilir. Bütçem 7.000 TL.
 
Son düzenleme:
O Fiyata Öyle bir Makine Mümkünatı Yok. İhtiyaçlarınızı Karşılayabilecek En Uygun Makine Lelit MARA X Oda 11.500 Tl Bütçenize 10.000 Tl daha Eklemelisiniz. Hani Varsa 1500 Tl ye Öyle bi Makine bizde Eve Alalım :D
 
Soruyu iyi niyetle yazdığınızı düşünüyorum. Forumu biraz incelediğinizde insanların evde kullanmak için 10 bin 20 bin tl arası bütçeler ile demirbaşlar almaya çalıştığını görürsünüz. Dışarda espresso içmek isteyen insanlar nitelik arar bu yüzden ucuz makineler ile ticaret yapamazsınız. Espresso satarak para kazanabilmeniz için pahalı makine yatırımları nitelikli taze kahve tedariği ve bunları hakkıyla kullanacak eğitimli eleman ihtiyacınız olacak. Diyelim ki küçük bir açtınız cebinizde paranız yok ve kahve satmak istiyorsunuz. İki seçeneğiniz var biri nescafe tipi granül kahve, diğeri french press.
 
yukarıda dediğiniz rakamlar ile simonellinin ev tipi hx bir makinesini bile alsanız ki 2. eli 5-6 bin liradır bu makinelerin, 3 günde yamulur. günde 40 bardak için profesyonel bir makine almanız gerekir. ulaşabileceğiniz, bildiğim fiyatı en uygun yer facebooktaki 2. el kahve ekipmanları sayfası. satılan makinelerin sağlamlığı konusunda hiçbir şey diyemem ancak 8000 lira civarına profesyonel bir cihaz bulabilmeniz mümkün.
 
Son düzenleme:
yukarıda dediğiniz rakamlar ile simonellinin ev tipi hx bir makinesini bile alsanız ki 2. eli 5-6 bin liradır bu makineler, 3 günde yamulur. günde 40 bardak için profesyonel bir makine almanız gerekir. ulaşabileceğiniz, bildiğim fiyatı en uygun yer facebooktaki 2. el kahve ekipmanları sayfası. satılan makinelerin sağlamlığı konusunda hiçbir şey diyemem ancak 8000 lira civarına profesyonel bir cihaz bulabilmeniz mümkün.
Çoğu Patates Olmuş Ölü Cihaz abi sağlamına denk gelmek gerçekten çookk zor çünkü yüzde 95'i yıpranmış makineler. Arkadaşın Alabileceği En Uygun Cihaz Lelit Mara X olur :D
 
Çare 3'ü 1 arada...
 
Arkadaşlar bilgim yok. Cafe aslında 2. planda biz kahvaltı mekanı açıyoruz. Öğleden sonra gelen misariflerimize latte americano vs. 4-5 çeşit kahve vermek için öneri istemiştim. Tutupta sıra olacağını düşünmüyorum. Bu makineler neden olmaz ? aynı anda 2 latte yapacak bir makine için 10bin lira mı ödemeliyim anlamıyorum
 
Tamam arkadaşlar 2.500e çıkalım ya bulun bişeyler şöyle dayanıklı demirbaş :))
 
Arkadaşlar bilgim yok. Cafe aslında 2. planda biz kahvaltı mekanı açıyoruz. Öğleden sonra gelen misariflerimize latte americano vs. 4-5 çeşit kahve vermek için öneri istemiştim. Tutupta sıra olacağını düşünmüyorum. Bu makineler neden olmaz ? aynı anda 2 latte yapacak bir makine için 10bin lira mı ödemeliyim anlamıyorum
Umarım kahvaltı ile ilgili ekipmanlarınızı araştırarak almışsınızdır.... Hani çaydanlık alıp aynı anda 50 kişiye çay servisi yapmaya çalışmak gibi bir şey bu..
 
Espresso makinesi değil de nespresso alabilirsiniz 1.500 - 2.500 bandında. Zaten makine/değirmen/su/kahve konusunda pek deneyimli değilsiniz anladığım kadarıyla. Nespresso yeterli olacaktır.
 
İnanılmaz bir tepki olmuş. Kahveci açacağınızı sandıkları için olsa gerek. Size tavsiyem, normal kapsüllü bi makine falan alın. Bir de Türk kahvesi yaparsınız.
Zaten nitelikli kahveyi kim ne kadar biliyor genele vurursak ?
Fazla abartmaya gerek yok. Kapsül Türkiye’de halen ciddi iş yapıyor. Bence bu yoldan yürüyün..
 
Bence 2500 bandında ise fiyat aralığı zaten yoğun kahve tüketimi olmayacaksa nespresso maliyetli olacağından dolayı Philips tam otomatik kahve makinesi var o fiyatlarda onu alabilirsiniz yanindada Türk kahvesi yeterli olur
 
Teşekkürler arkadaşlar. Link te alabilir miyim model falan ?
 
Arkadaşım ben kahveci değilim. Üstünlük taslamana gerek yok. Soru sordum cevap vermiyorsan eleştirme.
Üslupta sorun yok, üstünlük taslayacak bir ticari tecrübem de yok. Google a yazsanız çoğu çıkıyor zaten. Bence siz biraz daha sakin olun ve emir kipi kullanmayın. Yoksa aradığınıza cevap da bulamazsınız...
 
Geri
Üst