• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bursa Nitelikli Kahve Dükkanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pluviofil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pluviofil

Yeni Üye
İsim
Sevde
Daha fazla  
İsim
Sevde
Merhaba, Bursa'da bildiğiniz, kahvelerini sevdiğiniz nitelikli kahve demleyen, kavuran yerler var mı?
Benim gitmekten keyif aldıklarım Harvel's ve Nordic var şuanlık. Yeni yerler deneyimlemek isterim.

blooming brothers petranın çekirdeklerini kullanıyor tavsiye ederim.

Harvel's 'ı çok beğenmekle birlikte, mekanlar tekrar kapatılmadan önce Muggle's 'ı keşfetmiştim. Kendi çekirdeklerini kavurmaya başladıklarını söylemişlerdi.

aynı bölgede Muggle's var arkadaşlar da söylemiş zaten, uzun bir süredir kahvelerini kendileri kavuruyor

pandemi sürecinde Bloomig Brothers 100.yıl tarafında Garden adını verdikleri bahçe konseptli yeni şubelerini açtı daha ben de uğrayamadım ama oldukça güzel bir yer yaptılar

Kahve kavurma evi deneyimlemek istersen de gıda sitesinde A Roastig Lab'ı ziyaret edebilirsin

Coffee Sinky var bir de

Merhaba. Bursa'da kaliteli espresso içilebilecek yer tavsiyeniz olur mu acaba?

A roasting lab var 23 nisanda. Gıda toptancılar sitesindeki atölyesinde de kavrum ve toptan satış yapıyorlar. Good Fellas isimli espresso blendi şimdiye kadar içtiğim en iyi 3 espresso arasına girer.

Geri