BK8
Barista
- İsim
- Burak Kav
Daha fazla
- İsim
- Burak Kav
- Espresso Makinesi
- Gaggia New Classic Pro
- Değirmen
- Comandante C40 Red Sonja, Eureka Mignon Crono
- Ekipmanlar
- Hario V60, Bodum French Press, Tchibo Isı Ayarlı Elektrikli Kettle, Sayaçlı Hassas Tartı
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Eyüp
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Sarıyer
- burakkav
Deneyen, düzenli yapıp içen var mı? Ne düşünüyorsunuz? Düzenli yapan arkadaşlar nasıl bir yol izliyorlar?
Ben genelde spora gideceğim sabahlar makinede hazırlanmış filtre kahvemin 2. bardağına ya da ilk bardağın yarısında üzerini tamamlayıp 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı atıp karıştırıyorum. İnternette baya değişik tarifler de var ama en basit hali sanırım benim yaptığım. Günde 2-3 kere değişik zamanlarda içenler de var.
Beni spor sonuna saat 9.30-10.00 civarına kadar tok tutuyor. Gün içinde hiç denemedim ama boş günlerde de öğleden sonra ara öğününde denemeyi düşünüyorum.
Kahve forumu ahalisinin bulletproof'a bakışı nasıl acaba?
Ben genelde spora gideceğim sabahlar makinede hazırlanmış filtre kahvemin 2. bardağına ya da ilk bardağın yarısında üzerini tamamlayıp 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı atıp karıştırıyorum. İnternette baya değişik tarifler de var ama en basit hali sanırım benim yaptığım. Günde 2-3 kere değişik zamanlarda içenler de var.
Beni spor sonuna saat 9.30-10.00 civarına kadar tok tutuyor. Gün içinde hiç denemedim ama boş günlerde de öğleden sonra ara öğününde denemeyi düşünüyorum.
Kahve forumu ahalisinin bulletproof'a bakışı nasıl acaba?