• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bubble Tea Nedir? Bubble Tea Nasıl Yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Madboss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Madboss

Üye
İsim
Sinan Bayın
Daha fazla  
İsim
Sinan Bayın
Selam Arkadaşlar;

bir süredir sosyal medyada görünen bubble tea konusu nedir ufak bir bilgi vermek için buraya bir yazı bıraktım. umarım yeni içecek satışı yapmak isteyenlere bir yardımı dokunur.

Saygılarımla

Sinan bayın

Selam Sayın Bayın,

Bu tarifte, 11 adımda tükkan açmak yazınız gibi çoook uzun olduğundan mı link verdiniz?

selamlar

çok uzun olduğu için buraya link bıraktım. okumak isterseniz bu linkten ulaşabilirsiniz. 11 adımda nasıl kafe açarımı yazmaya çalıştım umarım beğenirsiniz.

Saygılar

Sinan Bayın
Bir de sitenizi kim yaptı üstadım 3 satır link var. Sanki link değil orhun yazıtları(:

Selam Arkadaşlar;

bir süredir sosyal medyada görünen bubble tea konusu nedir ufak bir bilgi vermek için buraya bir yazı bıraktım. umarım yeni içecek satışı yapmak isteyenlere bir yardımı dokunur.

Saygılarımla

Sinan bayın
Limonata içine buble parçacıkları içinede 4. 5 buz al sana bubble 😂😂

Selam Sayın Bayın,

Bu tarifte, 11 adımda tükkan açmak yazınız gibi çoook uzun olduğundan mı link verdiniz?

Bir de sitenizi kim yaptı üstadım 3 satır link var. Sanki link değil orhun yazıtları:)
Selamlar

Maalesef yazı biraz uzundu. Siteyi wix ten ben yaptım çok uzman değilim. Kahve sektöründe çok eski biriyim ama sitem çok yeni :)

ama link konusuna dikkat edeceğim teşekkür ederim

Sağlıcakla kalın

sinan

Vaktim olmadığından yazıyı okunacaklar listesine attım ama bundan 5 sene önce Melez Tea’de tatmıştım, gayet lezzizdi. İçtiğimin içeriğini hatırlamamakla birlikte yapay içeriğinin yüksek olduğunu düşünmüyorum.

Bir tekniği vardı o topları yapmanın, belli bir kimyasalla karıştırıp suya bırakılıyordu, unuttum ismini ama merak edenler evde de yapabilir yani meyve suyuyla onla bunla, mekanda fiyatları da pahalı diye biliyorum.

Geri