• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bu zorlu süreçte ormandaki ve sokaktaki canlar için mama yardımı 💜

Ceren Aksu

Üye
Daha fazla  
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Hiroia Jimmy, Fellow Stagg Ekg, Origami Dripper, Delter Press, V60 Kasuya Dripper, V60 Dripper, Aeropress
Sizden bir şey rica edeceğim. Evden çıkamama sürecimizden ötürü sokakta yaşayan canlarımızın bizlere her zamankinden daha çok yardıma ihtiyacı var. Malesef sokaktaki hayvanların aç kaldığına dair haberler okuyoruz. Evimizin bahçesindeki, sokağımızdaki canlara elimiz bir yere kadar yetişiyor. Ama ormanlık alanlarda yaşayan köpeklerin gerçekten çok çok zor durumda olduklarını görüp okuyorum. Yiyecek bulamadıklarından ötürü malesef birbirlerini yemeye başlamışlar açlıktan.

Ben kendi bütçem elverdiğince ormanamama.com sitesi üzerinden sokaktaki kedi ve köpekler için mama bağışı yapıyorum. Bu site ile hiçbir bağım yok, sadece sistemlerini beğendiğim için, sadece mama bağışı kabul ettikleri için buradan elimden geldiğince yardım ediyorum. Sitede arama kısmına “orman” yazınca ormanlık alanlara bağış yapan kumbara hesaplarını görebilirsiniz. Çatalca, Beykoz ve Ümraniye ormanlık alanlarını seçtim ben mesela.

5 tl’lik mama bağışı bile yapılsa, hiç değilse bir canın karnı bir günlüğüne de olsa doyar. Sokakta, ormanda yaşayan canlarımızın her zamankinden daha çok yardımımıza ihtiyacı var. İlla bu link üzerinden mama bağışı yapın asla diyemem, haddime değil. Güvendiğiniz, ormana vs besleme yapan başka kişiler, yardım siteleri vs varsa tabi ki mamanın hangi site üzerinden gönderildiğinin hiçbir önemi yok. Hatta başka güvenilir bağış linkleri de paylaşabilirseniz ne harika olur...

Bu konu beni ziyadesiyle üzüyor, aramızdan az çok demeden yardımda bulunacaklara şimdiden minnettarım.

Screen Shot 2020-03-30 at 01.16.26.png

Çok güzel Ceren.
Ben oğlum için kemik suyu pişiriyorum, her seferinde fazladan 2 lt.
Bu fazla olanın icine 3-4 ekmek doğrayıp mahalledeki ve iş yerimin ordaki korudaki arkadaşlara dağıtıyoruz. Arada işe gidebiliyor olmak iyi yoksa mahalledekiler iyi de korudakiler yalnız kaldılar gerçekten.
Ümraniyedekilere de ilçe belediyesi bakiyor ama ne kadar.yeterli bilmiyorum.
Böyle bir paylaşım güzel olur mutlaka 👏🙏

Çok güzel Ceren.
Ben oğlum için kemik suyu pişiriyorum, her seferinde fazladan 2 lt.
Bu fazla olanın icine 3-4 ekmek doğrayıp mahalledeki ve iş yerimin ordaki korudaki arkadaşlara dağıtıyoruz. Arada işe gidebiliyor olmak iyi yoksa mahalledekiler iyi de korudakiler yalnız kaldılar gerçekten.
Ümraniyedekilere de ilçe belediyesi bakiyor ama ne kadar.yeterli bilmiyorum.
Böyle bir paylaşım güzel olur mutlaka 👏🙏

Ne güzel yapıyorsunuz, elinize sağlık 🙏

Ben ilçe belediyelerinin bu konuya yeterince eğildiğini düşünmüyorum, eğer ormanlık alanlardaki köpekler birbirlerini yiyorsa mama yardımı anlamında yeterlilikten asla söz edemeyiz

bende kumbaraya katıldım. muhteşem bir konudan haber verdiğin için teşekkür ederim Ceren.

Geri