• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bu Değirmen Sözen Mi?

İsim
Selçuk
Daha fazla  
İsim
Selçuk
Espresso Makinesi
Delonghi 411.B
Değirmen
K-Plus
Ekipmanlar
Hario Drip Kettle, İkea Moka Pot, Hario V60, Motta Termometre, Hassas Tartı, Hario Mizudashi
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beşiktaş
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Levent
Merhabalar,

Yazlığın derin köşelerinde böyle bir değirmen buldum. Ortalama 10 yıllık falandır herhalde belki fazlası bile olabilir:) hiç bir yerinde sözen yazmıyor. Fotoğraf ile karşılaştırdığımda ise desenler farklı sadece. Bu sözen olsa bile tamir edip bakımını yaparlar mı acaba:)20200812_182414.jpg20200812_182501.jpg20200812_182420.jpg

Merhaba :) 2. Fotoğrafı gördüğümde istemsiz "bu sözen değil, hatta bu kahve değirmeni de değil, kıyma makinası olmalı" diye geçirdim içimden:ROFLMAO:

İç aksam, metal dişler vs bayağı paslı ve deformeye uğramış gibi geldi. Demiroksitli kahve içmek dokunabilir 😁

Latifesi bir kenara bu antika olarak kalsın derim. Bakım için yapilacak masrafla yeni 2 tane sözen alınır 😅

Bundan çok daha eski bir değirmenim var benim de. Sözen'in Eminönü'deki yerinde hem Sözen değirmenimin hem de buna benzeyen değirmenimin bakımını yaptırdım. Toplamda 40 lira gibi bir para ödedim. Yani öyle sanıldığı gibi çok fazla tutmaz. Bence bakımını yaptırın ve kullanın.

Geri